Νέες πληροφορίες και φωτογραφικό υλικό από τη 2η σεζόν του Umbrella Academy (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Έρχονται δέκα νέα επεισόδια τέλη Ιουλίου
17 Ιουνίου 2020 14:45
Νέες πληροφορίες και φωτογραφικό υλικό από τη 2η σεζόν του Umbrella Academy (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Η πολυπόθητη 2η σεζόν του Umbrella Academy είναι μια ανάσα μακριά και το Netflix είπε να μοιραστεί μερικές πληροφορίες παράλληλα με φρέσκο φωτογραφικό υλικό. Συνολικά αποκαλύφθηκαν δώδεκα νέες εικόνες από το επερχόμενο κεφάλαιο, στις οποίες πρωταγωνιστούν γνώριμα πρόσωπα και όχι μόνο.

Ωστόσο, στο φως της δημοσιότητας ήρθαν και μερικές λεπτομέρειες από το τι επρόκειτο να ακολουθήσει με τον “Five” να προειδοποιεί την οικογένειά του ότι όταν χρησιμοποίησε τις δυνάμεις του για να ξεφύγει από την αποκάλυψη του Vanya ήταν επικίνδυνο. Αυτό το «άλμα» που έγινε στο χρόνο διασκορπίζει τα "αδέλφια" γύρω από το Dallas του Texas. Σε μια περίοδο που κρατάει τρία χρόνια.

Εκτός από το παραπάνω, κάποιοι χαρακτήρες έχουν «κολλήσει» στο παρελθόν και έχουν προχωρήσει τις ζωές τους μένοντας σίγουροι ότι είναι οι μόνοι που επέζησαν από αυτό τον εφιάλτη. Τώρα η Ακαδημία της Ομπρέλα πρέπει να βρει έναν τρόπο να επανενωθεί και να βάλει ένα τέλος σε όλο αυτό.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε και τις φρέσκιες εικόνες που αποκαλύφθηκαν:

The Umbrella Academy Season 2 | Unboxholics.com

Ο νέος κύκλος του Umbrella Academy αναμένεται να καταφθάσει αποκλειστικά στο Netflix με δέκα νέα επεισόδια στις 31 Ιουλίου.