Γίνεται τα Pokémon να συναντήσουν τα Looney Tunes; Γίνεται! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το short film που αποτίει φόρο τιμής στα θρυλικά καρτούν
08 Ιουνίου 2020 11:51
Γίνεται τα Pokémon να συναντήσουν τα Looney Tunes; Γίνεται! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα απίθανο φιλμ μικρού μήκους έκανε την εμφάνισή του στο επίσημο YouTube κανάλι των Pokémon που παντρεύει τα πλάσματα της Game Freak με τα Looney Tunes. Και μπορεί να μην συναντιέται ο Pikachu με τον Bugs Bunny ή τον Duffy Duck αλλά οι δύο κόσμοι ενώνονται μέσα από το εικαστικό του δεύτερου. 

Έτσι γεννήθηκε το "PokeToons" το οποίο παρουσιάζει τα Pokemon στο παλιομοδίτικο στιλ κινουμένων σχεδίων των Looney Tunes. Στο φιλμ αυτό που υπογράφει σκηνοθετικά ο Taku Inue του The Idolmaster, ένα πεινασμένο Scraggy κυνηγάει μια σακούλα με φασόλια σε ένα τρένο. Εκεί θα συναντήσει ένα άτακτο Mimikyu που ζει μέσα στη σακούλα και οι δυο τους θα ξεκινήσουν ένα ανελέητο κυνηγητό κωμικών διαστάσεων, στο κλασικό ύφος των καρτούν, με ευτράπελα και μουσική σαν να κυνηγάει ο Έλμερ Φαντ τον Μπαγκς. 

Δεν είναι η πρώτη φορά που η παρέα του Μπαγκς Μπάνι έχει επηρεάσει τη gaming βιομηχανία, καθώς είναι γνωστό πώς εκεί οφείλουν τον σχεδιασμό τους οι Sonic The Hedgehog και ο Crash Bandicoot, ενώ το αριστουργηματικό Cuphead του Studio MDHR αποτίει φόρο τιμής στην χρυσή εποχή των καρτούν. 

Απολαύστε το παρακάτω.