Θέλετε reunion του The Big Bang Theory; Ίσως να είναι λίγο νωρίς

Τι αποκάλυψε η Mayim Bialik
07 Ιουνίου 2020 13:14
Θέλετε reunion του The Big Bang Theory; Ίσως να είναι λίγο νωρίς

Πρίν από περίπου έναν χρόνο και για την ακρίβεια στις 16 Μαίου του 2019, οι χαρακτήρες του The Big Bang Theory έδωσαν το τελευταίο τους ραντεβού επί της οθόνης. Η παρέα των Leonard, Raj, Sheldon, Howard, Bernadette, Penny και Amy είπαν αντίο με ένα γλυκόπικρο φινάλε, αφήνοντας ανεξίτηλο το σημάδι τους στην τηλεοπτική ιστορία ύστερα από 12 σεζόν στον αέρα. 

Και αν δεν έχει περάσει πολύς καιρός από την τελευταία που τους απολαύσαμε όλους μαζί στην οθόνη, οι fans της σειράς θέλουν να τους ξαναδούν από ότι φαίνεται, ειδικά με την δημοφιλία της σειράς να παραμένει σε υψηλά επίπεδα χάρη στις streaming υπηρεσίες (στην Ελλάδα μέσω του Netflix). Με τα θρυλικά "Φιλαράκια" να έχουν προγραμματίσει ένα ειδικό reunion -περισσότερο για να θυμηθούν τα παλιά παρά να δούμε τις ζωές τους 16 χρόνια μετά, θα μπορούσε να υπάρξει ένα reunion και για το The Big Bang Theory; 

Η Mayim Bialik που υποδύθηκε το έταιρον ήμισυ του Sheldon, Amy Fowler, μίλησε για αυτό το ενδεχόμενο και καλύτερα να μην κρατάτε την αναπνοή σας αγωνιωδώς στην είδηση μιας τέτοιας επιστροφής. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά στο Metro

Σε αυτή την πλευρά της βιομηχανίας όλοι έχουν άλλες δουλειές και άλλα πόσα πράγματα που τους απασχολούν. Αυτή τη στιγμή, εγώ και ο Jim Parsons είμαστε παραγωγοί στη σειρά "Call me Kat" και όλη μου η ζωή είναι εκεί. Και πάλι υπάρχουν πολλά νομικά ζητήματα στη μέση που είναι απίστευτα βαρετά σχετικά με το γιατί οι σειρές κάνουν reunions και γιατί όχι, αλλά νομίζω πως κάτι τέτοιο είναι πολύ νωρίς. 

Προς το παρόν, επομένως, ένα τέτοιο ενδεχόμενο αποκλείεται και γιατί δεν πέρασε αρκετός καιρός για μια τέτοια επιστροφή, αλλά και γιατί υπάρχουν νομικά θέματα, στα οποία η Bialik δεν εξηγεί λεπτομερώς για προφανείς λόγους. Ωστόσο, μπορεί στο μέλλον, όταν η δίψα των streaming υπηρεσιών να τραβήξουν συνδρομητές γίνει ακόμη μεγαλύτερη, να κινηθούν τα γρανάζια για μια επανένωση των Kaley Cuoco, Johnny Galecki, Jim Parsons, Simon Helberg, Kunal Nayyar και Melissa Rauch, όπως έγινε με τα "Friends".