Τα δικαιώματα του Daredevil επιστρέφουν σύντομα στη Marvel Studios

Μάθαμε περίπου πότε από τη καμπάνια "Save Daredevil"
04 Ιουνίου 2020 10:42
Τα δικαιώματα του Daredevil επιστρέφουν σύντομα στη Marvel Studios

Σοβαρό πλήγμα είχε δεχθεί το Netflix με την απώλεια των Marvel σειρών της, ύστερα από τη διακοπή της συνεργασίας των δύο εταιριών, η οποία γέννησε σειρές για τους Daredevil, Luke Cage, Iron Fist, Jessica Jones και The Punisher. Και όλα αυτά γιατί η Marvel Studios ετοίμαζε τη μεγάλη μετακόμισή της στη δική της streaming πλατφόρμα, το Disney+. 

Τώρα μέσα από τον λογαριασμό "Save Daredevil" στο Instagram μάθαμε πότε θα επιστρέψουν τα δικαιώματα του "Διαβόλου του Hell's Kitchen" στην Marvel Studios, καθώς όπως αναφέρει η ανάρτηση, απέμειναν μόλις 6 μήνες. 

Το Daredevil ακυρώθηκε αμέσως μετά την προβολή της 3ης σεζόν του τον Οκτώβριο του 2018. Την ίδια μοίρα ακολούθησαν τα Luke Cage και Iron Fist, ενώ τελευταία ακυρώθηκαν τα Jessica Jones και The Punisher, τα οποία θα επιστρέψουν στο σπίτι της Marvel στις αρχές του 2021. 

Ακόμη, δεν είναι ξεκάθαρο εάν η Marvel Studios επισκεφθεί ξανά τον Daredevil ή εάν ο Charlie Cox παραμείνει στον ρόλο. Ο ίδιος του σε παλαιότερη συνέντευξη, άλλωστε, δεν πιστεύει πως θα υπάρξει 4η σεζόν στο σόου και πώς το πιθανότερο είναι να γίνει recast ο εμβληματικός ρόλος, χωρίς αυτόν.