Ο Evan Peters ακούγεται πως θα παίξει στο WandaVision της Marvel Studios

Μα τι κάνει ο Quicksilver των X-Men εκεί;
02 Ιουνίου 2020 11:42
Ο Evan Peters ακούγεται πως θα παίξει στο WandaVision της Marvel Studios

Θα δούμε ξανά τον Quicksilver στις οθόνες και μάλιστα ως μέρος του MCU; Λάδι στη φωτιά ρίχνει το ρεπορτάζ του Murphy's Multiverse που αναφέρει πως ο Evan Peters αποτελεί τη νεότερη προσθήκη στο cast του επερχόμενου WandaVision, στο οποίο θα πρωταγωνιστούν οι Elizabeth Olsen στο ρόλο της Scarlet Witch και ο Paul Bettany στο ρόλο του Vision. 

Μέσα στις φήμες που μεταφέρει το ρεπορτάζ γίνεται λόγος πως ο πρωταγωνιστής του American Horror Story ανέλαβε έναν ρόλο-κλειδί στο σόου του Disney+, έχοντας ολοκληρώσει τις σκηνές του μάλιστα μερικές μέρες μετά την πρόσληψή του. 

Τι μπορεί όμως να σημαίνει αυτό; Δεν αποκλείεται να υποδυθεί τον QuickSilver, καθώς είναι ο αδερφός της Wanda Maximoff, παρά το γεγονός ότι τον υποδύθηκε στο "Avengers: Age of Ultron" ο Aaron-Taylor Johnson. Ίσως λόγω του ότι το MCU πλέον ανοίχτηκε και επιβεβαίωσε την ύπαρξη του Multiverse, να δικαιολογηθεί η εμφάνιση της βερσιόν του Quicksilver, που είδαμε στην πρόσφατη reboot τριλογία των X-Men. Το Wandavision άλλωστε θα συνδέεται και με το sequel του Doctor Strange, το οποίο διόλου τυχαία φέρει τον τίτλο "Doctor Strange in the Multiverse of Madness". 

Ωστόσο, ακόμη τίποτα δεν έχει ξεκαθαριστεί για την συμμετοχή του Peters και αναμένουμε την επίσημη ανακοίνωση. Αν και σε τέτοιες περιπτώσεις αυτά τα ρεπορτάζ λειτουργούν και σαν έμμεση επιβεβαίωση. Να αναφέρουμε πως τα γυρίσματα του σόου ήταν πολύ κοντά στην ολοκλήρωσή τους, πριν διακοπούν εξαιτίας της πανδημίας. 

Εκτός απροόπτου το WandaVision θα κάνει πρεμιέρα τον Δεκέμβριο του 2020 στο Disney+