Τα The Batman, Fantastic Beasts 3 και άλλες παραγωγές αναμένεται να επιστρέψουν στα πλατό

Χάρη σε νέες οδηγίες που ενέκρινε η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου
01 Ιουνίου 2020 11:10
Τα The Batman, Fantastic Beasts 3 και άλλες παραγωγές αναμένεται να επιστρέψουν στα πλατό

Δειλά-δειλά τα μέτρα προστασίας του κορωνοϊού χαλαρώνουν παγκοσμίως, με ολόκληρο τον πλανήτη να προσπαθεί να επιστρέψει στην κανονικότητα. Οι απανταχού τηλεοπτικές και κινηματογραφικές παραγωγές -όπως και εκατοντάδες ακόμη κλάδοι- είχαν διακόψει τη λειτουργία τους. Στο Ηνωμένο Βασίλειο, όμως, όπου γυρίζονται αρκετές μεγάλες παραγωγές όπως το άκρως αναμενόμενο "The Batman" με τον Robert Pattinson και το Fantastic Beasts 3 με τον Eddie Redmayne, τα μέτρα παρέμεναν ως είχαν από τα μέσα Μαρτίου. 

Τώρα, η βρετανική κυβέρνηση ενέκρινε τα νέα μέτρα προστασίας ενάντια στον κορωνοϊό, τα οποία σχεδιάστηκαν σε συνεργασία με το Βρετανικό Ινστιτούτο Κινηματογράφου και την Βρετανική Επιτροπή Ταινιών. Με τα νέα μέτρα αυτά επιτρέπεται πλέον στις εταιρίες παραγωγής να συνεχίσουν τις εργασίες τους και έτσι το "πράσινο φως" μένει πλέον να δοθεί και από τα στούντιο παραγωγής, στην προκειμένη περίπτωση τη Warner Bros

Εφόσον αποφασίσουν να επανεκκινήσουν τα γυρίσματά τους θα το κάνουν το αργότερο μέσα στον Ιούλιο. Αυτές δεν είναι οι μόνες παραγωγές που περιμένουν το "ΟΚ" και σε αυτές συγκαταλέγονται το live action reboot του The Little Mermaid και η 2η σεζόν του The Witcher

Μάλιστα, την περασμένη εβδομάδα επέστρεψε στο πλατό η μεγαλύτερη κινηματογραφική παραγωγή παγκοσμίως, το Avatar 2 του James Cameron. 

Το The Batman του Matt Reeves είναι προγραμματισμένο για τον Οκτώβριο του 2021, ενώ το Fantastic Beasts 3 για τις 12 Νοεμβρίου του ίδιου έτους.