Στο ‘Perry Mason’ o Matthew Rhys καλείται να δώσει απαντήσεις σε μία σκοτεινή ίντριγκα (ΒΙΝΤΕΟ)

Ως παραγωγός του φρέσκου project του HBO αναλαμβάνει ο Robert Downey, Jr.
30 Μαΐου 2020 20:16
Στο ‘Perry Mason’ o Matthew Rhys καλείται να δώσει απαντήσεις σε μία σκοτεινή ίντριγκα (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε νέο trailer για την μίνι ατμοσφαιρική αστυνομική ανθολογία Perry Mason σε παραγωγή του HBO και του Robert Downey, Jr., η οποία χρησιμοποιεί ως βασική πηγή έμπνευσης το γνωστό σόου που προβλήθηκε από το 1957 έως το 1966 με πρωταγωνιστή τότε τον Raymond Burr, ενώ τώρα στον κεντρικό ρόλο βλέπουμε τον βραβευμένο με Emmy σταρ του The Americans, Matthew Rhys.

Η φρέσκια τηλεοπτική αφήγηση του μύθου αποτελείται από οκτώ επεισόδια, και εκτυλίσσεται στο Los Angeles του 1932. Εν προκειμένω, την τιμητική του έχει ο παραπάνω ήρωας που έπλασε ο συγγραφέας Erle Stanley Gardner, στο ομώνυμο βιβλίο του 1933.

Ο ‘Perry Mason’ (Rhys) είναι ένας διάσημος ποινικολόγος ο οποίος απασχολείται ως ιδιωτικός ερευνητής. Έχει επιλέξει την αυτοεξορία του πασχίζοντας να κλείσει τις πληγές του από το παρελθόν και τις αλγεινές του μνήμες κατά τη διάρκεια του πολέμου στη Γαλλία. Συχνά όμως επαναφέρει στο μυαλό του τον γάμο του που καταστράφηκε. Μία περίπλοκη υπόθεση απαγωγής κινητοποιεί πάλι τον ‘Mason’ να αναζητήσει την λύση σε ένα σύνθετο μυστήριο μέσα από μία επίπονη έρευνα.

Την δράση της σειράς ενορχηστρώνει ο Tim Van Patten (Game of Thrones, The Sopranos).

Το επιτελείο των ηθοποιών συμπληρώνουν επίσης οι: John Lithgow, Shea Whigham, Tatiana Maslany, Juliet Rylance, και ο Matt Frewer.

Το Perry Mason καταφτάνει στο HBO στις 21 Ιουνίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: