Στο 2ο κεφάλαιο του ‘NOS4A2’ ξαναφουντώνει το μίσος ανάμεσα στους ‘Charlie Manx’ & ‘Vic’ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα σχέδιο εκδίκησης έχει στηθεί και θα κριθούν όλα σε αυτήν την νέα σύγκρουση
28 Μαΐου 2020 07:44
Στο 2ο κεφάλαιο του ‘NOS4A2’ ξαναφουντώνει το μίσος ανάμεσα στους ‘Charlie Manx’ & ‘Vic’ (ΒΙΝΤΕΟ)

Το AMC έθεσε σε κυκλοφορία φρέσκο trailer και φωτογραφικό υλικό για τον 2ο κύκλο της τηλεοπτικής horror μυθοπλασίας NOS4A2 του Jami O’Brien (Fear the Walking Dead, Hell On Wheels), δηλαδή την διασκευή του ομώνυμου βιβλίου του Joe Hill, ενός ταλαντούχου λογοτέχνη στο αντίστοιχο είδος, με πρωταγωνιστή τον υποψήφιο για Emmy, Zachary Quinto (Hotel Artemis, Star Trek movies, Margin Call).

Ο αθάνατος και απίστευτα μοχθηρός ‘Charlie Manx’ (Quinto) επανέρχεται, και συγκεκριμένα η δράση του νέου κεφαλαίου τοποθετεί την επάνοδό του οκτώ χρόνια μετά από όσα έλαβαν χώρα την περασμένη σεζόν. Πλέον, επιφυλάσσει τα πιο σκληρά αντίποινα στην καλλιτέχνιδα ‘Vic McQueen’(Ashleigh Cummings) που προσπάθησε να σταματήσει τα ειδεχθή εγκλήματά του να καταδιώκει παιδιά, αρπάζοντας τις ψυχές τους και αφήνοντας τα απομεινάρια τους στο ιδιότυπο βασίλειο που διαφεντεύει, την “Christmasland”. Είναι αποφασισμένος να την εκδικηθεί με κάθε τρόπο και πιστεύει ότι έχει βρει κιόλας τον πιο κατάλληλο, χτυπώντας την σε νευραλγικό σημείο: θα βλάψει ό,τι πολυτιμότερο υπάρχει στη ζωή της, τον ίδιο της τον γιο, ‘Wayne’.

Ο Ebon Moss-Bachrach (The Punisher) και η Virginia Kull (The Looming Tower) μας έχουν συστηθεί εδώ ως οι γονείς της ‘Vic’, ο ‘Chris’ και η ‘Linda McQueen’, ενώ ο Olafur Darri Olafsson (Lady Dynamite) είναι ο ‘Bing Partridge’, «ένας σκληρά εργαζόμενος με μυστηριώδες παρελθόν και εξαιρετική αντίληψη».

Μεταξύ άλλων, βλέπουμε ακόμη τους: Jahkara Smith (Into the Dark), Jonathan Langdon (No Tomorrow), Ashley Romans (Shameless), Mattea Conforti και τον Jason David. Την παραγωγή επιβλέπουν οι AMC Studios και Tornante Television.

Η 2η σεζόν του NOS4A2 θα ξεκινήσει στο AMC και στο BBC America στις 21 Ιουνίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: