Οι David Tennant και Michael Sheen δίνουν και πάλι τα χέρια για την νέα κωμωδία ‘Staged’ (ΒΙΝΤΕΟ)

Το δίδυμο του ‘Good Omens’ προχωρά σε ένα φρέσκο project του BBC με επίκεντρο την καραντίνα
25 Μαΐου 2020 14:52
Οι David Tennant και Michael Sheen δίνουν και πάλι τα χέρια για την νέα κωμωδία ‘Staged’ (ΒΙΝΤΕΟ)

Έχοντας συνεργαστεί στην ανθολογία φαντασίας Good Omens του Amazon Prime Video, ο David Tennant (Doctor Who) και ο υποψήφιος για Χρυσή Σφαίρα, Michael Sheen (Masters of Sex) θα συμπρωταγωνιστήσουν στο Staged, ένα καινούργιο κωμικό τηλεοπτικό σόου σε παραγωγή του BBC και παρακάτω μπορείτε να δείτε και το επίσημο teaser.

Η νέα αυτή μυθοπλασία όπου θα συμμετέχουν, θα έχει ως θεματική της την καραντίνα και θα απαρτίζεται από δέκα έξι επεισόδια. Οι δύο διάσημοι ηθοποιοί θα υποδυθούν τα μέλη ενός θιάσου στο θέατρο West End που θα ανέβαζαν μία παράσταση η οποία όμως αναβλήθηκε λόγω της πανδημίας. Η καλλιτεχνική αυτήν ομάδα προσπαθεί να συνεχίσει τις πρόβες ακόμη και εν μέσω καραντίνας. Φυσικά από εδώ δεν λείπουν τα απρόβλεπτα και τα ευτράπελα.

Παίζουν επίσης οι Lucy Eaton, Georgia Tennant (Merlin) και η Anna Lundberg, όμως θα υπάρξουν και guest-εμφανίσεις διάφορων άλλων γνωστών ονομάτων του θεάματος.

Τη σκηνοθεσία του Staged που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο BBC One φέτος τον Ιούνιο, επιμελήθηκε ο Simon Evans, υπογράφοντας και το σενάριο μαζί με τον Phin Glynn. Παρακάτω έπεται το πρώτο teaser: