Το trailer για το οριστικό φινάλε του 13 Reasons Why μόλις κυκλοφόρησε

Στις 5 Ιουνίου πρεμιέρα για την 4η και τελευταία σεζόν
20 Μαΐου 2020 18:22
Το trailer για το οριστικό φινάλε του 13 Reasons Why μόλις κυκλοφόρησε

Πριν μερικές ημέρες ήρθε στο φως της δημοσιότητας το πρώτο βίντεο από την 4ηκαι τελευταία σεζόν του 13 Reasons Why. Σε αυτό, βλέπαμε τους ηθοποιός και όλα τα μέλη της παραγωγής πίσω στα παρασκήνια να μιλούν και να λένε ουσιαστικά «αντίο» μετά από τόσα χρόνια γυρισμάτων.

Τώρα, το Netflix μόλις κυκλοφόρησε το επίσημο trailer της τελευταίας σεζόν που θα μας πει οριστικό αντίο στις 5 Ιουνίου. Σε αυτό το δίλεπτο βίντεο βλέπουμε διάφορες σκηνές από τα δέκα νέα επεισόδια (δεν θα είναι 13) και όπως όλα δείχνουν δεν έχει τελειώσει τίποτα, καθώς οι πρωταγωνιστές ακόμη στοιχειώνονται από τα βιώματά τους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρόλο που δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα πολλές πληροφορίες, αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι η τάξη του Λυκείου Λίμπερτι ετοιμάζεται για τη μεγάλη αποφοίτηση, όμως η «παρέα» πρέπει να πάρει δύσκολες αποφάσεις που θα επηρεάσει τις ζωές όλων.

https://i.imgur.com/KsInZvs.jpg

Η τελευταία σεζόν του 13 Reasons Why αναμένεται να καταφθάσει αποκλειστικά στο Netflix στις 5 Ιουνίου. Δείτε το επίσημο βίντεο μέσα από τον player παρακάτω.