Ένα επεισόδιο Rick and Morty τον μήνα; Αυτό θέλει ο Justin Roiland

Σχεδόν έτοιμη η 5η σεζόν
20 Μαΐου 2020 09:29
Ένα επεισόδιο Rick and Morty τον μήνα; Αυτό θέλει ο Justin Roiland

Η δίψα που έχει δημιουργήσει το Rick and Morty όλα αυτά τα χρόνια στο κοινό του περιγράφεται μόνο από τα όσα τρελά περιστατικά έχουν γίνει στην πραγματικά, όπως οι ουρές στα McDonalds για την περίφημη Szechuan Sauce. Κάτι το οποίο έπαιξε ρόλο -εκτός της απαράμιλλης ποιότητας και καφρίλας που έχει η γραφή του- είναι και το μεγάλο κενό που υπήρξε μέχρι να βγουν τα επεισόδια της 3ης σεζόν, καθώς και της 4ης ανεβάζοντας έτσι παραπάνω την ανυπομονησία γύρω από το πανούργο διαστατικό δίδυμο. 

Ο ένας εκ των δημiουργών και "φωνή" του Rick και του Morty, Justin Roiland, σε μια πρόσφατη συνέντευξή του στο Slashfilm, δήλωσε πως η 5η σεζόν του σόου είναι ήδη σε μεγάλο βαθμό έτοιμη:

Ξέρω πως η Season 5 είναι σχεδόν έτοιμη. Βέβαια, θα υπάρξουν σίγουρα κάποιες τροποποιήσεις και αλλαγές όταν μας έρθουν τα animatics, οπότε ίσως παραταθεί η διαδικασία. 

Ένα αρνητικό όμως της παραγωγής του Rick and Morty, αυτό της καθυστέρησης, θέλει να το μετατρέψει σε ατού ο Roiland, ο οποίος δηλώνει πως πιέζει ώστε να βγαίνει στον αέρα ένα επεισόδιο κάθε μήνα(!). Δεν ξέρει εάν η 5η σεζόν κοπεί σε δύο μέρη των πέντε επεισοδίων -όπως με αυτή που διανύουμε- αλλά έχει προτείνει επανειλημμένα η διάθεση ενός νέου R&M επεισοδίου να γίνεται ολόκληρο γεγονός:

"Πάντα έλεγα πως θα έπρεπε να βγάζουμε ένα επεισόδιο τον μήνα, σαν να είναι κάποιο μεγάλο event. Μου αρέσει να σκέφτομαι συνεχώς εκτός πλαισίου με το πως θα παραδίδουμε την οποιαδήποτε σειρά στον κόσμο. Εάν κάνεις ένα επεισόδιο το μήνα, έχεις τη σειρά σου "ζωντανή" ολόκληρο το χρόνο και μπορείς να έχεις παράλληλα τον κατάλληλο έξτρα χρόνο, ώστε να γίνουν όσο καλά θέλουμε. Δεν λέω πως δεν πρόκειται κάτι τέτοιο να συμβεί, όμως το έχω αναφέρει πάλι στο παρελθόν. 

Από τα λόγια του Roiland καταλαβαίνουμε πως η μηχανή παραγωγής του σόου "ρολάρει" καλύτερα από το παρελθόν και ευελπιστούμε οι επόμενες σεζόν να κυκλοφορούν με περισσότερη συνέπεια. 

Όπως και να έχει το Rick and Morty είναι διαθέσιμο στο ελληνικό Netflix και κάθε Κυριακή κυκλοφορεί νέο επεισόδιο από το Part 2 της 4ης σεζόν.