Φήμες για νέα Star Wars σειρά με την Ahsoka Tano

Μετά την live-action εμφάνισή της στο Mandalorian
20 Μαΐου 2020 08:10
Φήμες για νέα Star Wars σειρά με την Ahsoka Tano

Ένα όνειρο των Star Wars fans θα εκπληρωθεί όταν κάνει ντεμπούτο η 2η σεζόν του The Mandalorian, καθώς για πρώτη φορά η Ahsoka Tano θα εμφανιστεί σε live-action σειρά. Ρόλο τον οποίο θα ενσαρκώσει η Rosario Dawson. Τώρα, μαθαίνουμε πως κυκλοφορούν φήμες, από δύο μάλιστα διαφορετικές πηγές, ότι η Lucasfilm ετοιμάζει μια σειρά με πρωταγωνίστρια την πρώην Jedi για λογαριασμό φυσικά του Disney+

Από τη μία, η πρώτη πηγή επιβεβαιώνει πως κάτι ψήνεται στη Lucasfilm σχετικά με ένα project αποκλειστικά για την Ahsoka. Από την άλλη το Fandomwire αναφέρει πως η νέα σειρά με την Ahsoka θα αποτελεί ουσιαστικά sequel του "Star Wars: Rebels" όπου θα τη δούμε μαζί με τους Hera, Zeb και τον Chopper στην αναζήτηση του Ezra, μετά την μυστηριώδη εξαφάνισή του. 

Μέσα σε όλα αυτά δεν διευκρινίζεται εάν αυτή η υποτιθέμενη σειρά με την Ahsoka θα είναι animated ή live-action. Το εάν αυτές οι φήμες καρποφορήσουν, μένει να το δούμε. Ωστόσο, έχει λογική η Lucasfilm και ο ταλαντούχος Dave Filoni να συνεχίσουν αυτήν την τόσο ενδιαφέρουσα και λατρεμένη ιστορία στο σύμπαν του Star Wars.