Στο ‘Ju-On: Origins’ του Netflix μαθαίνουμε για την ρίζα του κακού πίσω απ’ την ‘Κατάρα’ (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι Yoshiyoshi Arakawa και Yuina Kuroshima θα γευτούν σε γενναίες δόσεις τον υπερφυσικό τρόμο
13 Μαΐου 2020 18:30
Στο ‘Ju-On: Origins’ του Netflix μαθαίνουμε για την ρίζα του κακού πίσω απ’ την ‘Κατάρα’ (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Netflix έθεσε σε κυκλοφορία επίσημο trailer για το επερχόμενο horror σόου Ju-On: Origins, μία διεθνή συμπαραγωγή της NBCUniversal Entertainment Japan και του διάσημου streaming δικτύου η οποία αντλεί έμπνευση από το διάσημο κινηματογραφικό franchise τρόμου που ξεκίνησε το 1998 με τις μικρού μήκους ταινίες Katasumi και 4444444444, δίνοντας μετέπειτα ώθηση και στο αμερικανικό The Grudge.

Η νέα ανθολογία εστιάζει στον ερευνητή παραφυσικού, Odajima (Yoshiyoshi Arakawa) και στην παρουσιάστρια Haruka Honjo (Yuina Kuroshima), με την τελευταία να την στοιχειώνουν απόκοσμοι ήχοι μέσα στο διαμέρισμά της τις βραδινές ώρες. Σύντομα μία  κατάρα απελευθερώνεται και το παραπάνω δίδυμο θα χρειαστεί παλέψει σκληρά για την σωτηρία του.

Παίζουν επιπλέον οι: Ririka, Kōki Osamura, Mai Takahashi, Kai Inowaki, Ryūshin Tei, Yuya Matsuura, Kaho Tsuchimura, Tokio Emoto, Nobuko Sendō και η Kana Kurashina.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Shō Miyake, με σεναριογράφους τους Yō Takahashi και Takashige Ichise.

Το Ju-On: Origins αναμένεται να κάνει ποδαρικό στο Netflix στις 3 Ιουλίου του 2020! Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: