Στο ‘The Good Lord Bird’ ο Ethan Hawke ανάβει το φυτίλι για των Εμφύλιο των Η.Π.Α. (ΒΙΝΤΕΟ)

Και ενισχύει το κίνημα για την κατάργηση της δουλείας
13 Μαΐου 2020 18:09
Στο ‘The Good Lord Bird’ ο Ethan Hawke ανάβει το φυτίλι για των Εμφύλιο των Η.Π.Α. (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Showtime έθεσε σε κυκλοφορία επίσημο trailer για την επερχόμενη μίνι δραματική σειρά The Good Lord Bird με δημιουργό και πρωταγωνιστή τον Ethan Hawke (First Reformed) και με πηγή έμπνευσης το αντίστοιχο μυθιστόρημα του James McBride.

Η πλοκή εκτυλίσσεται μέσα από την σκοπιά του ‘Onion’ (Joshua Caleb Johnson), ενός παιδιού-σκλάβου το οποίο γίνεται μέλος μίας ιδιότυπης ομάδας στρατιωτών με αρχηγό της τον John Brown την περίοδο της λεγόμενης σύγκρουσης Bleeding Kansas, της μάχης ανάμεσα σε δυνάμεις υπέρ και κατά της δουλείας. Ο άνδρας αυτός συμμετείχε στη διάσημη επιδρομή του 1859 στο αμερικανικό οπλοστάσιο στο Harpers Ferry, αλλά απέτυχε να πυροδοτήσει την εξέγερση των σκλάβων. Παρόλαυτα το εγχείρημά του έδωσε το έναυσμα για τον Εμφύλιο στις Η.Π.Α.

Το cast συμπληρώνουν επίσης οι: Ellar Coltrane (Boyhood), Hubert Point-Du Jour (Madam Secretary), Beau Knapp (Seven Seconds), Nick Eversman (Wild), Jack Alcott (Champaign ILL), Mo Brings Plenty (Yellowstone), Daveed Diggs (Snowpiercer), David Morse (Escape at Dannemora), Steve Zahn (War of the Planet of the Apes), Maya Hawke (Stranger Things), Wyatt Russell (Lodge 49) και ο Orlando Jones (American Gods).

Το The Good Lord Bird αναμένεται να κάνει ποδαρικό στο Showtime στις 9 Αυγούστου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: