Το Sweet Tooth γίνεται σειρά στο Netflix με παραγωγό τον Robert Downey Jr.

Το ομώνυμο κόμικ της DC στη μικρή μας οθόνη
13 Μαΐου 2020 10:36
 Το Sweet Tooth γίνεται σειρά στο Netflix με παραγωγό τον Robert Downey Jr.

Το Netflix συνεχίζει να εμπλουτίζει την πλατφόρμα του με νέο πρωτότυπο περιεχόμενο και αυτή τη φορά ανακοίνωσε το Sweet Tooth από το ομώνυμο κόμικ του Jeff Lemire. Πρόκειται για μια παραμυθένια περιπέτεια που έγινε publish από την DC και έρχεται με εκτελεστικούς παραγωγούς τους Robert Downey Jr., Susan Downey και Amanda Burrell. Όπως έγινε γνωστό, τη σκηνοθεσία, το σενάριο αναλαμβάνουν οι Jim Mickle (In the Shadow of the Moon) και Beth Schwartz (Arrow, DC's Legends of Tomorrow).

Μαζί με την πρώτη αφίσα, το Netflix έδωσε και στη δημοσιότητα το μέχρι τώρα cast, το οποίο θα απαρτίζεται από τους Christian Convery (Beautiful Boy), Nonso Anozie (Game of Thrones), Adeel Akhtar (The Big Sick), Will Forte (The Last Man on Earth) και James Brolin (Westworld) ως αφηγητή.

Στην υπόθεση πρόκειται να δούμε την περιπέτεια του Gus, ο οποίος είναι μισός ελάφι και μισός άνθρωπος. Πρόκειται, λοιπόν, να αφήσει το σπίτι του στο δάσος και θα περιπλανηθεί στον έξω κόσμο που σιγά σιγά καταστρέφεται από ένα κατακλυσμό. Ωστόσο, θα βρει μια οικογένεια και μαζί θα ψάξουν απαντήσεις σχετικά με αυτόν τον νέο κόσμο και τη μυστήρια προέλευσή του.

Δείτε την πρώτη αφίσα παρακάτω:

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι αρχικά η σειρά ήταν να καταφθάσει στο Hulu πίσω στο 2018, αλλά για κάποιο λόγο έμεινε στον πάγο. Πλέον, η σειρά έχει καινούργιο σπίτι (το Netflix) και η πρώτη σεζόν θα αποτελείται από οκτώ επεισόδια.