Τι συμβαίνει τελικά με το special επεισόδιο των FRIENDS;

Αρχικά ήταν να καταφθάσει στις 27 Μαΐου
12 Μαΐου 2020 11:49
Τι συμβαίνει τελικά με το special επεισόδιο των FRIENDS;

Ύστερα από αμέτρητες φήμες σχετικά με την επιστροφή των FRIENDS, τελικά πριν μερικούς μήνες μάθαμε ότι η λατρεμένη παρέα θα ενωθεί ξανά. Συγκεκριμένα, τα 'Φιλαράκια' που αγαπήθηκαν από μικρούς και μεγάλους θα επιστρέψουν στις οθόνες μας για ένα special επεισόδιο αποκλειστικά στο HBO. Ωστόσο, αυτό που γνωρίζαμε εξ’ αρχής είναι ότι το reunion θα καταφθάσει μαζί με την υπηρεσία HBO Max στις 27 Μαΐου, αλλά δυστυχώς λόγω κορωνοϊού τα γυρίσματα αναβλήθηκαν.

Τώρα, όπως αναφέρει το Variety, ο Bob Greenblatt της Warner Media ανακοίνωσε ότι τα γυρίσματα του εν λόγω επεισοδίου θα ξεκινήσουν στα τέλη του καλοκαιριού. Αυτό σημαίνει ότι μάλλον θα αργήσουμε να δούμε τους Rachel, Monica, Phoebe, Joey, Chandler και Ross στη μικρή μας οθόνη.

Ο Greenblatt μεταξύ άλλων είπε:

Στην αρχή πιστεύαμε ότι το σόου θα καθυστερήσει ένα ή δύο μήνες το πολύ. Τώρα όμως φαίνεται ότι θα χρειαστεί αρκετός καιρός ακόμη. Κάνουμε υπομονή ώστε να δούμε αν μπορούμε να γυρίσουμε το σπέσιαλ επεισόδιο μέχρι το τέλος του καλοκαιριού, αν τα αστέρια ευθυγραμμιστούν και μπορέσουμε να επιστρέψουμε ξανά στην παραγωγή. Πιστεύουμε ότι αξίζει να έχουμε ένα μεγάλο και ορεξάτο ζωντανό κοινό στο στούντιο για να βιώσει την επανένωση αυτών των έξι καλών φίλων, απ’ ότι να γυρίσουμε ένα online επεισόδιο με «έξι παραθυράκια» και τους ηθοποιούς να βρίσκονται στην κουζίνα ή το δωμάτιό τους.

Προς το παρόν, προσπαθούμε να κοιτάξουμε το μέλλον και να κάνουμε τα πράγματα με τον συνηθισμένο τρόπο, και νομίζω ότι αξίζει να περιμένουμε. Θα θέλαμε να το είχαμε από την πρώτη μέρα στο HBO Max, αλλά ταυτόχρονα, αν μπορέσουμε να το κυκλοφορήσουμε το φθινόπωρο, νομίζω ότι επίσης θα είναι κάτι για το οποίο θα ανυπομονεί το κοινό.

Το HBO Max ανοίγει τις πύλες του στις 27 Μαΐου για την Αμερική και μαζί του θα φέρει όλες τις σεζόν από τα Friends. Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με το εν λόγω σπέσιαλ επεισόδιο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.