Στα νέα στιγμιότυπα του ‘Cursed’ του Netflix η Katherine Langford κραδαίνει το Εξκάλιμπερ (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Ο μύθος του Βασιλιά Αρθούρου αναβιώνει μέσα από μία ιδιαίτερη αφήγηση
11 Μαΐου 2020 21:32
Στα νέα στιγμιότυπα του ‘Cursed’ του Netflix η Katherine Langford κραδαίνει το Εξκάλιμπερ (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Κυκλοφόρησε καινούργιο φωτογραφικό υλικό και αφίσα για το επερχόμενο σόου φαντασίας Cursed του Netflix που εμπνέεται από την ιστορία του Βασιλιά Αρθούρου, και εδώ καθήκοντα δημιουργού επωμίζεται ο Tom Wheeler.

Από που τελοσπάντων προέρχεται το θρυλικό ξίφος Εξκάλιμπερ; Κάποιες λαϊκές διηγήσεις κάνουν λόγο ότι ο παραπάνω ήρωας το βγάζει από έναν βράχο όπου είναι καρφωμένο, ενώ άλλες μιλούν για μία άγνωστη γυναίκα, την λεγόμενη και ως «Κυρά της Λίμνης» ή ‘Nimue’. Εδώ λοιπόν, η τελευταία μορφή έχει την τιμητική της η οποία ζωντανεύει στο πρόσωπο της Katherine Langford, με τον Devon Terrell να υποδύεται τον Αρθούρο. Η ‘Nimue’ καλείται να χρησιμοποιήσει το Εξκάλιμπερ για να πολεμήσει ενάντια στις δυνάμεις του κακού αντιμετωπίζοντας τον Uther Pendragon που εξουσιάζει το μέρος και επιτρέπει στους φανατικούς ‘Red Paladins’ να τριγυρίζουν στην χώρα και να επιτίθενται σε χωριά θεωρώντας τους κατοίκους τους ως αιρετικούς.

Το cast συμπληρώνουν επίσης οι: Gustaf Skarsgård, Peter Mullan, Shalom Brune-Franklin, Daniel Sharman, Sebastian Armesto, Ella Prebble, Scarlett Rock και η Daniella Gad.

Το Cursed αναμένεται να αφιχθεί στο Netflix φέτος το καλοκαίρι, χωρίς ωστόσο να έχει οριστεί επίσημη ημερομηνία για την πρεμιέρα.