Το 13 Reasons Why θα μας πει αντίο το καλοκαίρι – Αποκαλύφθηκε η νέα σεζόν (ΒΙΝΤΕΟ)

Τον Ιούνιο το μεγάλο φινάλε
11 Μαΐου 2020 18:18
Το 13 Reasons Why θα μας πει αντίο το καλοκαίρι – Αποκαλύφθηκε η νέα σεζόν (ΒΙΝΤΕΟ)

Το 13 Reasons Why ή αλλιώς το Δεκατρία Γιατί είναι αδιαμφησβήτητα από τις πιο αγαπητές σειρές του Netflix. Το τηλεοπτικό σόου δεν αγαπήθηκε μόνο επειδή περνάει πολλά μηνύματα, αλλά γιατί οι θεατές δέθηκαν με τους χαρακτήρες και την τροπή που πήρε η ιστορία. Τώρα, η διάσημη streaming υπηρεσία, έδωσε στη δημοσιότητα ένα trailer που ανακοινώνει την 4η και τελευταία σεζόν.

Ναι, καλά διαβάσατε. Η τέταρτη σεζόν θα είναι και η τελευταία. Στο εν λόγω βίντεο βλέπουμε διάφορα στιγμιότυπα από το σόου, ωστόσο, αυτό που κάνει εντύπωση είναι όταν η παραγωγή ανακοινώνει στους πρωταγωνιστές ότι τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν και ουσιαστικά μπαίνει μια τελεία σε όλο αυτό το ταξίδι.

Τέλος, μερικές πληροφορίες που αποκαλύφθηκαν για τη νέα σεζόν είναι ότι θα αποτελείται από δέκα επεισόδια, ενώ προτού μας πει αντίο η σειρά, μερικοί χαρακτήρες θα πρέπει να κρατήσουν κάποια καλά κρυμμένα μυστικά, αλλιώς θα επηρεαστεί πολύ σοβαρά το μέλλον τους.

Η τελευταία σεζόν του 13 Reasons Why αναμένεται να καταφθάσει αποκλειστικά στο Netflix στις 5 Ιουνίου. Δείτε το trailer με τους ηθοποιούς να απολαμβάνουν τις τελευταίες τους μέρες στο στούντιο.