Στον 2ο κύκλο του ‘NOS4A2’ ο ‘Charlie Manx’ επιφυλάσσει σκληρά αντίποινα στη ‘Vic’ (ΒΙΝΤΕΟ)

Η έχθρα τους αναζωπυρώνεται και η μάχη τους θα είναι ακόμη πιο αμείλικτη
04 Μαΐου 2020 19:33
Στον 2ο κύκλο του ‘NOS4A2’ ο ‘Charlie Manx’ επιφυλάσσει σκληρά αντίποινα στη ‘Vic’ (ΒΙΝΤΕΟ)

Το AMC έθεσε σε κυκλοφορία επίσημο trailer, αφίσα και νέες φωτογραφίες για το 2ο κεφάλαιο του σόου τρόμου NOS4A2 του Jami O’Brien (Fear the Walking Dead, Hell On Wheels), δηλαδή την τηλεοπτική εκδοχή του ομώνυμου μυθιστορήματος του Joe Hill, ενός ταλαντούχου συγγραφέα στο αντίστοιχο είδος, με σταρ τον υποψήφιο για Emmy, Zachary Quinto (Hotel Artemis, Star Trek movies, Margin Call).

Το απέθαντο και φρικιαστικό ον ‘Charlie Manx’ (Quinto) που ζωντάνεψε πέρυσι στη μικρή οθόνη, επιστρέφει, και συγκεκριμένα οκτώ χρόνια ύστερα από τα τεκταινόμενα του περασμένου κύκλου. Σήμερα πια, επανέρχεται για να εκδικηθεί την καλλιτέχνιδα ‘Vic McQueen’(Ashleigh Cummings) που θέλησε να σταματήσει τα ανεκδιήγητα εγκλήματα του να κυνηγάει μικρά παιδιά, κλέβοντας τις ψυχές τους και αφήνοντας τα απομεινάρια τους στο δικό του ιδιότυπο βασίλειο, την “Christmasland”. Πλέον, στόχος του είναι ένα πολύ σημαντικό άτομο στη ζωή της, ο ίδιος της ο γιος, ο ‘Wayne’.

Ο Ebon Moss-Bachrach (The Punisher) και η Virginia Kull (The Looming Tower) πρωταγωνιστούν ως οι γονείς της ‘Vic’, ο ‘Chris’ και η ‘Linda McQueen’, ενώ ο Olafur Darri Olafsson (Lady Dynamite) είναι ο ‘Bing Partridge’, «ένας σκληρά εργαζόμενος με μυστηριώδες παρελθόν και εξαιρετική αντίληψη».

Εμφανίζονται επιπλέον οι: Jahkara Smith (Into the Dark), Jonathan Langdon (No Tomorrow), Ashley Romans (Shameless), Mattea Conforti και τον Jason David. Πίσω από την παραγωγή βρίσκονται οι AMC Studios και Tornante Television.

Η 2η σεζόν του NOS4A2 θα κάνει ποδαρικό στο AMC και στο BBC America στις 21 Ιουνίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: