Το Netflix ετοιμάζει σειρά για την καραντίνα από την δημιουργό του Orange is the New Black

Γνωρίστε το… “Social Distance”
29 Απριλίου 2020 08:37
Το Netflix ετοιμάζει σειρά για την καραντίνα από την δημιουργό του Orange is the New Black

Το Netflix, όπως αποκάλυψε το Deadline, ετοιμάζει ένα τηλεοπτικό σόου-ανθολογία που θα αντικατοπτρίζει όλα αυτά που ζούμε τον τελευταίο καιρό με την καραντίνα και θα ονομάζεται “Social Distance”. Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, υπεύθυνη της εν λόγω σειράς είναι η δημιουργός του Weeds και του Orange is the New Black, Jenji Kohan.

Το αξιοσημείωτο της υπόθεσης είναι ότι η σειρά θα ξεκινήσει τα γυρίσματά της με τους ηθοποιούς να μας δείχνουν τη ζωή τους μέσα στο σπίτι. Ο σκηνοθέτης του Orange is the New Black, Diego Velasco, βρήκε τους ηθοποιούς που θα πλαισιώνουν το cast online, ενώ οι συγγραφείς δούλεψαν το σενάριο επίσης online από το σπίτι τους.

Η δουλειά μας ως συγγραφείς είναι να αντικατοπτρίζουμε την πραγματικότητα. Σε αυτή τη νέα, παράξενη πραγματικότητα που όλοι βιώνουμε, θα προσπαθήσουμε να βρούμε τη «σύνδεση» μεταξύ μας, ενώ παράλληλα μένουμε σε απόσταση.

Έχουμε εμπνευστεί να δημιουργήσουμε μια ανθολογία που θα αφηγείται διάφορες ιστορίες με τις στιγμές που ζούμε τον τελευταίο καιρό. Τις μοναδικές, προσωπικές και βαθιά ανθρώπινες ιστορίες που ζούμε όλοι μας.

Τέλος, οι παραγωγοί της σειράς δήλωσαν πως ελπίζουν η κοινωνική αποστασιοποίηση να βοηθήσει εν τέλει όλον τον κόσμο να αισθάνεται πιο κοντά ο ένας στον άλλο.