Στη 3η σεζόν του ‘Umbre’ ο Serban Pavlu έρχεται αντιμέτωπος με ένα τεράστιο αδιέξοδο (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα κρίσιμο δίλημμα ξεπροβάλλει μπροστά του και καλείται να πάρει μια απόφαση
21 Απριλίου 2020 21:34
Στη 3η σεζόν του ‘Umbre’ ο Serban Pavlu έρχεται αντιμέτωπος με ένα τεράστιο αδιέξοδο (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer για τον 3ο κύκλο του αστυνομικού δράματος Umbre την σκηνοθεσία του οποίου υπογράφουν οι Bogdan Mirică και Igor Cobileanski, ενώ πίσω από την παραγωγή του βρίσκεται το HBO Europe, με τους Serban Pavlu, Maria Obretin, και την Andreea Vasile να πρωταγωνιστούν εδώ.

Η υπόθεση αφορά τον ‘Relu’ (Pavlu), έναν παντρεμένο άνδρα, ο οποίος ζει με τη σύζυγο και τα παιδιά του στην Ρουμανία, και πασχίζει να κρατήσει κρυφή την διπλή ζωή που κάνει. Απασχολείται από τη μία, ως οδηγός ταξί, ενώ από την άλλη λειτουργεί ως ο έμπιστος του ‘Capitanu’ (Doru Ana), του επικεφαλής του υποκόσμου που δρα στην περιοχή. Οι οικείοι του δεν ξέρουν για τα πάρε δώσε του με την μαφία, αλλά ούτε και η εγκληματική οργάνωση για την οποία δουλεύει γνωρίζει κάτι για τους δικούς του. Μέχρι πρότινος φαίνεται να ελέγχει τα πράγματα αλλά μία ανατροπή αλλάζει ριζικά το σκηνικό, όταν κατά λάθος σκοτώνει ένα άτομο. Τώρα πια, όσα αποσιωπούσε ξεθάβονται το ένα μετά το άλλο και το διακύβευμα είναι τεράστιο.

Το cast συναπαρτίζουν επιπλέον οι: Madalina Craiu, Gabriel Huian, Sergiu Costache, Dan Hurduc, Stefan Velniciuc και ο Laurentiu Bãnescu.

Το 3ο κεφάλαιο του Umbre ανοίγει στο HBO NOW και του HBO GO στις 20 Απριλίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer:

Tags: