Τα πρώτα στιγμιότυπα του διαστημικού κωμικού σόου ‘Space Force’ του Netflix είναι εδώ!

O Steve Carell και ο δημιουργός του ‘The Office’ μας επιφυλάσσουν κάτι πολύ καλό
09 Απριλίου 2020 07:18
Τα πρώτα στιγμιότυπα του διαστημικού κωμικού σόου ‘Space Force’ του Netflix είναι εδώ!

Κυκλοφόρησε φωτογραφικό υλικό για την επερχόμενη διαστημική κωμική σειρά Space Force του Netflix όπου του cast ηγείται ο Steve Carell ο οποίος δίνει και πάλι τα χέρια με τον δημιουργό του The Office, Greg Daniels, μεταφέροντάς μας σε ένα άλλου είδους εργασιακό περιβάλλον με εξίσου πολλά ευτράπελα!

Η πλοκή εστιάζει σε έναν παρασημοφορημένο πιλότο που οραματίζεται να γίνει ο επικεφαλής της αμερικανικής Διαστημικής αεροπορίας, τον διοικητή ‘Mark R. Naird’ (Steve Carell) ο οποίος ωστόσο, θα κληθεί να συντονίσει το νεοσύστατο έκτο τμήμα Αμερικανικών Ενόπλων Δυνάμεων: το Space Force.

Παρά το ότι έχει τις αμφιβολίες του για κάτι τέτοιο, εντούτοις παραμένει αφοσιωμένος στη δουλειά του, και μετακομίζει μαζί  με την οικογένειά του σε μια απομακρυσμένη βάση στο Κολοράντο όπου ο ίδιος και μία ετερόκλητη ομάδα επιστημόνων έχουν επιφορτιστεί από τον Λευκό Οίκο με μία πολύ σημαντική αποστολή. Να αφιχθούν (ξανά) πρώτοι στην Σελήνη σε μία προσπάθειά τους να κυριαρχήσουν έναντι άλλων ανταγωνιστών επιτυγχάνοντας αδιαμφισβήτητη κυριαρχία τους στο διάστημα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν είναι μες στο πρόγραμμα και σουρεάλ σκηνικά!

Παίζουν επίσης οι: John Malkovich, Diana Silvers, Tawny Newsome, Ben Schwartz, Lisa Kudrow, Jimmy O. Yang, Noah Emmerich, Alex Sparrow, Joseph Alfieri, Bryan Cave, Owen Daniels και ο Don Lake.

Το Space Force αναμένεται να κάνει ποδαρικό στο Netflix στις 29 Μαΐου του 2020.