Στο ‘Stargirl’ η Brec Bassinger ξεκλέβει λίγο χρόνο απ’ το σχολείο για να γίνει υπερήρωας! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τώρα μπαίνει για τα καλά στη δράση
09 Απριλίου 2020 07:02
Στο ‘Stargirl’ η Brec Bassinger ξεκλέβει λίγο χρόνο απ’ το σχολείο για να γίνει υπερήρωας! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το CW έθεσε σε κυκλοφορία φρέσκο teaser για το σόου υπερηρωικής δράσης Stargirl του DC Universe, με την Brec Bassinger να ερμηνεύει την εν λόγω φιγούρα που έφτιαξε ο Geoff Johns ο οποίος επιμελήθηκε και το σενάριο αλλά και την παραγωγή μέσω της εταιρείας του, Mad Ghost Productions.

Την τιμητική της εν προκειμένω, έχει η έφηβη ‘Courtney Whitmore’ (Bassinger) μία πνευματώδης, απείθαρχη, και αθλητική μαθήτρια λυκείου που όταν η μητέρα της παντρεύεται ξανά, μετακομίζει με τη νέα της οικογένεια, από το Los Angeles της California στο Blue Valley, της Nebraska. Προσπαθεί να συνηθίσει στις αλλαγές που έχουν συντελεστεί και να κάνει καινούργιους φίλους αλλά συνειδητοποιεί ότι κάτι αλλόκοτο τρέχει με τον πατριό της που τους αποσιωπά ότι πέρα το ήπιο του χαρακτήρα του, εδώ και χρόνια υπάρχει ένας υπερήρωας. Η ‘Courtney’ θα δανειστεί κάποια από τα πανίσχυρα αντικείμενα που είχε εκείνος για να προστατεύει τους πολίτες, και βαθμιαία θα θέσει τα θεμέλια για μία νέα γενιά ηρώων.

Στο cast ανήκουν επιπρόσθετα οι: Amy Smart (The Butterfly Effect), Trae Romano (Robbie), Anjelika Washington (Shameless, Young Sheldon), Giancarlo Esposito (Breaking Bad, Better Call Saul), Joel McHale (Community), Lou Ferrigno Jr. (S.W.A.T.), Brian Stapf, Luke Wilson (Charlie’s Angels), Henry Thomas, Joy Osmanski (The Santa Clarita Diet), Neil Hopkins (Matador), και ο Nelson Lee (Mulan).

Το Stargirl θα ξεκινήσει να προβάλλεται στο CW στις 18 Μαΐου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό teaser: