Στη 2η σεζόν του ‘The Last Kids on Earth’ τέρατα και ζόμπι στήνουν σωστό πανηγύρι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Όμως ο ‘Jack Sullivan’ και οι φίλοι του μπαίνουν και αυτοί στον χορό!
06 Απριλίου 2020 20:00
Στη 2η σεζόν του ‘The Last Kids on Earth’ τέρατα και ζόμπι στήνουν σωστό πανηγύρι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Netflix έθεσε σε κυκλοφορία επίσημο trailer για τον 2ο κύκλο της animated ανθολογίας The Last Kids on Earth, ο οποίος τιτλοφορείται ως The Last Kids on Earth Book 2, με τον βασικό ήρωα να ζωντανεύει μέσα από την φωνή του Nick Wolfhard, δηλαδή του αδελφού του σταρ του Stranger Things, Finn Wolfhard.

Καθήκοντα δημιουργού και παραγωγού επωμίζεται ο Scott Peterson. Το εν λόγω project αντλεί υλικό από την ομώνυμη σειρά μυθιστορημάτων του Max Brallier, με το φρέσκο κεφάλαιο που πρόκειται να ανοίξει στη μικρή οθόνη μέσα από δέκα επεισόδια, να εμπνέεται αντίστοιχα από το “The Last Kids on Earth and the Zombie Parade”, το 2ο βιβλίο.

Ακούγονται ακόμη οι: Rosario Dawson, Bruce Campbell, Keith David, Mark Hamill, και η Catherine O’Hara. Πίσω από την παραγωγή βρίσκονται το Netflix και η Atomic Cartoons,

H πλοκή εστιάζει στον ‘Jack Sullivan’ (Wolfhard) και η παρέα του μπορεί ύστερα από τις περιπέτειες της προηγούμενης σεζόν να βρήκαν λίγο χρόνο για διασκέδαση μέσα από κόντρες με ποδήλατα, χορό, και απολαυστικό φαγητό, αλλά καλούνται ξανά πίσω στη δράση! Συνεχίζουν λοιπόν, ακάθεκτοι να πολεμούν με τέρατα και τώρα πια και με ζόμπι για να σωθεί η Γη από τον απόλυτο όλεθρο.

Το The Last Kids on Earth: Book 2 καταφτάνει στο Netflix στις 17 Απριλίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: