Ο Will Smith ενώνει τις δυνάμεις του με το Quibi για το stand-up κωμικό σόου ‘This Joka’

Ο διάσημος ηθοποιός αναλαμβάνει ρόλο οικοδεσπότη και παραγωγού
06 Απριλίου 2020 19:28
Ο Will Smith ενώνει τις δυνάμεις του με το Quibi για το stand-up κωμικό σόου ‘This Joka’

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο δις υποψήφιος για Όσκαρ, Will Smith (The Pursuit of Happyness, Ali) αποκτάει το δικό του stand-up κωμικό πρόγραμμα στο Quibi, αφού δόθηκε το πράσινο φως για να παρουσιάζει το This Joka συμβάλλοντας και στο κομμάτι της παραγωγής.

Εν προκειμένω, ο Will Smith θα φιλοξενήσει ένα πλήθος κωμικών, τόσο ανερχόμενων όσο και καταξιωμένων στον χώρο, ώστε να μιλήσουν για τη φύση του χιούμορ και την ικανότητά του να φέρνει κοντά τους ανθρώπους. Τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν σε διάφορες περιοχές του Las Vegas.

Μεταξύ των καλεσμένων του θα είναι οι: Baron Vaughn, Megan Gailey, Punkie Johnson, Sean Patton, Rosebud Baker, Shane Torres, Clayton English, Christi Chiello, Vanessa Gonzalez, Martin Urbano, Sam Tallent, David Gborie, Jackie Fabulous, Chris Estrada, Rell Battle, και η Daphnique Springs, με guest-εμφανίσεις από τους George Wallace, Demi Adejuyigbe και τον Shawn Wasabi.

Το project θα απαρτίζεται συνολικά από δέκα έξι επεισόδια. Πίσω από την παραγωγή του This Joka θα είναι οι Westbrook Studios και Topgolf Entertainment Group, ενώ στην καρέκλα της σκηνοθεσίας κάθεται ο Lance Bangs.