Σταματούν τα γυρίσματα της 15ης σεζόν του ‘Supernatural’ λόγω κορωνοϊού

Μία ακόμη σειρά της Warner Bros. Television παγώνει προσωρινά
16 Μαρτίου 2020 18:10
Σταματούν τα γυρίσματα της 15ης σεζόν του ‘Supernatural’ λόγω κορωνοϊού

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του EW, κυκλοφόρησε η είδηση ότι αναστέλλονται τα γυρίσματα του 15ου κύκλου του Supernatural του CW συμμετέχοντας στην παγκόσμια εκστρατεία προφύλαξης και περιορισμού του κορωνοϊού.

Η κρισιμότητα της υφιστάμενης κατάστασης, με τις σοβαρές διαστάσεις που έχει πάρει η διασπορά του COVID-19, δικαιολογεί το παραπάνω μέτρο ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι πέρα από την Warner Bros. Television, πολλά άλλα τηλεοπτικά καθώς και κινηματογραφικά στούντιο έχουν ακολουθήσει το ίδιο παράδειγμα εξαιτίας των πιο πρόσφατων ανησυχητικών εξελίξεων.

Η βιομηχανία του θεάματος, όπως φαίνεται στηρίζει ενεργά εδώ και μέρες την καμπάνια ενημέρωσης, πρόληψης και καταπολέμησης της εν λόγω ασθένειας. Να σημειωθεί εδώ ότι μεταξύ άλλων, έχουν σφραγιστεί κινηματογραφικές αίθουσες σε διάφορα κράτη και έχουν αλλάξει οι ημερομηνίες πρεμιέρας για πολλές ταινίες.

Για την 15η σεζόν του Supernatural είχε απομείνει το γύρισμα δύο ακόμη επεισοδίων κάτι που προφανώς εξαιτίας των δεδομένων που προέκυψαν θα καθυστερήσει να γίνει, αφού προέχει η ασφάλεια και η προστασία της υγείας όλων των συντελεστών του σόου και του κοινωνικού συνόλου.

Εμείς ευχόμαστε να πάνε όλα κατ’ ευχήν παγκοσμίως και σύντομα να επανέλθουμε σε κανονικούς ρυθμούς, απολαμβάνοντας και την τελευταία βόλτα του  ‘Sam’ (Jared Padalecki) και του ‘Dean’ (Jensen Ackles) με το Impala!