Στο ‘The Brides’ του ABC ο Goran Visnjic θα ερμηνεύσει τον αθάνατο Κόμη Δράκουλα

Δίπλα του θα είναι ως Νύφη η πρωταγωνίστρια του ‘Suits’, Gina Torres
10 Μαρτίου 2020 18:20
Στο ‘The Brides’ του ABC ο Goran Visnjic θα ερμηνεύσει τον αθάνατο Κόμη Δράκουλα

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο σταρ του Timeless, Goran Visnjic (ER, Dollface) υπέγραψε για την συμμετοχή του στο υπερφυσικό δράμα The Brides του ABC όπου ως δημιουργός αναλαμβάνει ο Roberto Aguirre-Sacasa (Riverdale) ενώ την σκηνοθετική κλακέτα κρατάει η Maggie Kiley, λειτουργώντας παράλληλα και ως εξωτερικός παραγωγός.

Ο εν λόγω κροατικής καταγωγής Αμερικανός ηθοποιός επιστρατεύεται εν προκειμένω, στον ρόλο του Κόμη Δράκουλα, παίζοντας μαζί με την Gina Torres (Pearson, Suits) και τον Chris Mason (Pretty Little Liars: The Perfectionists), αλλά και τις Katherine Reis (Claws) και Sophia Tatum (I Am Not Okay With This).

Η υπόθεση του καινούργιου αυτού εγχειρήματος καταπιάνεται μέσα από μία μοντέρνα οπτική με την αντίστοιχη μυθοπλασία για τον Κόμη Δράκουλα και συγκεκριμένα αυτήν για τις Νύφες του, χρησιμοποιώντας ως βάση την κλασική ιστορία που προήλθε από την πένα του Bram Stoker το 1897.

Στην περίπτωση αυτή, την τιμητική τους θα έχουν τρεις πανίσχυρες γυναίκες-βρικόλακες, και η προσπάθειά τους εξακολουθήσουν να έχουν πλούτη, την ομορφιά, και την ιδιόρρυθμη οικογένειά τους καθ΄ όλη τη διάρκεια της αιώνιας ζωής τους.

Στο The Brides η Torres θα μας συστηθεί ως η ‘Cleo Phillips’, η αρχηγός τους η οποία υπήρξε βασίλισσα πριν την μεταμορφώσει ο Κόμης Δράκουλας σε βαμπίρ. Σήμερα, είναι μία γνωστή κτηματομεσίτρια στην Νέα Υόρκη ενώ στα σχέδιά της θα εμπλακεί ένα νέο πρόσωπο στην περιοχή και οι ισορροπίες στις σχέσεις με τις «αδερφές» της θα διασαλευθούν σημαντικά από όσα έπονται.