Στο ‘The Third Day’ του HBO ένας εφιάλτης αλά ‘Midsommar’ στοιχειώνει τον Jude Law (ΒΙΝΤΕΟ)

Με την υπογραφή του δημιουργού του ‘Utopia’
09 Μαρτίου 2020 20:30
Στο ‘The Third Day’ του HBO ένας εφιάλτης αλά ‘Midsommar’ στοιχειώνει τον Jude Law (ΒΙΝΤΕΟ)

Το HBO έθεσε σε κυκλοφορία επίσημο trailer για την επερχόμενη μίνι horror σειρά The Third Day, μία συμπαραγωγή του παραπάνω διάσημου δικτύου και του Sky, με τους Dennis Kelly (Utopia) και Felix Barrett να επωμίζονται καθήκοντα εδώ δημιουργού, αφηγούμενοι στο κοινό μία ιστορία αλά Midsommar, με πρωταγωνιστή τον Jude Law.

Η τηλεοπτική αυτή ανθολογία απαρτίζεται από έξι επεισόδια συνολικά, με τα τρία πρώτα να τιτλοφορούνται ως «Καλοκαίρι», και τα άλλα τρία ως «Χειμώνας».

Η πλοκή εστιάζει στον ‘Sam’ (Jude Law), έναν άνδρα ο οποίος επισκέπτεται ένα μυστηριώδες νησί μακριά από τις βρετανικές ακτές όπου συναντά μία ομάδα ανθρώπων που χρόνια τώρα τηρούν ανελλιπώς κάποιες δικές τους ακατάληπτες παραδόσεις σε εκείνον τον τόπο. Στο μέρος αυτό όμως μία λεπτή γραμμή χωρίζει τη φαντασία από την πραγματικότητα και σύντομα απελευθερώνεται κάτι απόκοσμο.

Την σκηνοθεσία επιμελήθηκαν ο Marc Munden και η Philippa Lowthorpe (The Crown), ενώ στην επεξεργασία του σεναρίου συνέβαλλαν επίσης οι Kit de Waal και Dean O’Loughlin.

Παίζουν επιπλέον οι: Naomie Harris, Katherine Waterston, Emily Watson, και ο Paddy Considine.

Το The Third Day αναμένεται να κάνει ποδαρικό στο HBO στις 11 Μαΐου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: