Στη 2η σεζόν του ‘What We Do in the Shadows’ ο ‘Guillermo’ ξεδίνει λιγάκι παίζοντας! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα βαμπιρικά αφεντικά του λείπουν και βρήκε ευκαιρία!
09 Μαρτίου 2020 20:19
Στη 2η σεζόν του ‘What We Do in the Shadows’ ο ‘Guillermo’ ξεδίνει λιγάκι παίζοντας! (ΒΙΝΤΕΟ)

To FX έθεσε σε κυκλοφορία επίσημο teaser για τον 2ο κύκλο της επερχόμενης μαύρης κωμωδίας What We Do in the Shadows που δίνει συνέχεια στην ξεκαρδιστική ιστορία των νυχτόβιων φίλων μας με τους κυνόδοντες!

Φυσικά εν προκειμένω, ως σεναριογράφοι και εξωτερικοί παραγωγοί επιστρέφουν οι Jemaine Clement, Taika Waititi (Jojo Rabbit,Thor: Ragnarok) και Paul Simms, τιμώντας την βαμπιρική κινηματογραφική κληρονομιά του πρωτότυπου cult κλασικού μύθου του 2014 και εμπλουτίζοντάς την με ένα έξτρα κεφάλαιο στην μικρή οθόνη!

Στο τηλεοπτικό αυτό project όπως ξέρουμε η δράση έχει μετατοπιστεί πια από την Νέα Ζηλανδία στη Νέα Υόρκη. Ορόσημο είναι για ακόμη μία φορά η γνωστή παρέα βρικολάκων, ‘Nandor’ (Kayvan Novak), ‘Laszlo’ (Matt Berry) και η ‘Nadja’ (Natasia Demetriou) που με την σωτήρια συμβολή του μπάτλερ τους, ‘Guillermo’ (Harvey Guillén) προσπαθούν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις του σύγχρονου κόσμου, χωρίς βέβαια να χάνουν την όρεξή τους για πλάκα!

Το cast συμπληρώνουν οι Mark Proksch και Beanie Feldstein. Guest σταρ εκπλήξεις εννοείται ότι θα υπάρξουν ξανά, με εκείνη του Mark Hamill (Star Wars) πρώτη και καλύτερη! Συνεπώς, δεν αποκλείεται να επανεμφανιστούν επιπρόσθετα οι Waititi και Clement ως οι ‘Viago’ και ‘Vladislav’ αντίστοιχα, μαζί και με τον Jonny Brugh βέβαια ως ‘Deacon’!

Η 2η σεζόν του What We Do in the Shadows που θα απαρτίζεται από δέκα επεισόδια, έχει οριστεί να κάνει ποδαρικό στο FX, με διπλό επεισόδιο στις 15 Απριλίου του 2020, και την επομένη στο Hulu.