ΕΠΙΣΗΜΟ: Τα Φιλαράκια θα επιστρέψουν με ένα ολοκαίνουργιο επεισόδιο (ΕΙΚΟΝΑ)

Μετά τις τόσες φήμες το HBO Max ανακοίνωσε το reunion
22 Φεβρουαρίου 2020 13:25
ΕΠΙΣΗΜΟ: Τα Φιλαράκια θα επιστρέψουν με ένα ολοκαίνουργιο επεισόδιο (ΕΙΚΟΝΑ)

Αδιαμφισβήτητα, τα Φιλαράκια (FRIENDS) έχουν γράψει ιστορία όσον αφορά τις τηλεοπτικές σειρές, με εκατομμύρια φανατικούς ανά τον κόσμο. Τον τελευταίο καιρό πραγματικά έχουν φουντώσει οι φήμες πως το σόου που αγάπησαν μικροί και μεγάλοι θα επιστρέψει. Το HBO έχει πλέον τα δικαιώματα και μια είδηση της τελευταίας στιγμής ήθελε τους Ratchel, Monica, Phoebe, Joey, Chandler και Ross να επιστρέφουν μέσα από ένα σπέσιαλ reunion.

Τώρα, το HBO έρχεται να επιβεβαιώσει τις διαρροές, ανακοινώνοντας ένα special επεισόδιο των FRIENDS που θα έχει διάρκεια περίπου μια ώρα. Μάλιστα, όλοι οι ηθοποιοί μέσα από τα προφίλ τους στα κοινωνικά δίκτυα ανέβασαν και μια εικόνα με τη λεζάντα “It’s Happening”, κάνοντας tag το HBO MAX. Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε, το HBO Max είναι η νέα streaming υπηρεσία του HBO που θα ανοίξει τις πύλες της στην Αμερική μέσα στον Απρίλιο.

Το cast που όλοι γνωρίσαμε θα επιστρέψει, λοιπόν, στο στούντιο που είχε γυριστεί η σειρά για ένα νέο unscripted σπέσιαλ επεισόδιο. Μάλιστα, όπως είχε φημολογηθεί πριν μέρες, ο κάθε ηθοποιός αναμένεται λάβει το αξιοσημείωτο ποσό των $3-4 εκατομμυρίων γι’ αυτό το επεισόδιο. Αξίζει να σημειωθεί πως την παραγωγή έχει αναλάβει όλο το cast, μαζί με τους αρχικούς δημιουργούς Kevin Bright, Marta Kauffman και David Crane.

Για να μάθετε τα πάντα σχετικά με την ανακοίνωση του HBO πατήστε εδώ.

Δείτε το post της Jennifer Aniston παρακάτω:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

It’s happening... ⁣ ⁣ ⁣ @hbomax⁣ @courteneycoxofficial⁣ @lisakudrow⁣ @mleblanc⁣ @mattyperry4⁣ @_schwim_

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston) on Feb 21, 2020 at 2:04pm PST

Η ευχή, λοιπόν, των fans για την επιστροφή της αγαπημένης τους σειράς έγινε πραγματικότητα. Το special επεισόδιο θα γίνει διαθέσιμο με την άφιξη του HBO Max. Για την ιστορία τα "Φιλαράκια" (FRIENDS) ξεκίνησαν την πορεία τους το 1994 με τεράστια επιτυχία για περίπου δέκα χρόνια. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.