Ο δημιουργός του ‘The End of the F***ing World’ επιστρέφει φορτσάτος με το ‘I Am Not Okay With This’ (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην ομάδα του έχει εξωτερικούς παραγωγούς του ‘Stranger Things’ και το Netflix
17 Φεβρουαρίου 2020 19:32
Ο δημιουργός του ‘The End of the F***ing World’ επιστρέφει φορτσάτος με το  ‘I Am Not Okay With This’ (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Netflix έθεσε σε κυκλοφορία επίσημο trailer την επερχόμενη action ανθολογία ενηλικίωσης I Am Not Okay With This η οποία μεταφέρει στη μικρή οθόνη το ομότιτλο comic του Charles Forsman, με δημιουργό και παραγωγό τον Jonathan Entwistle (The End of the F***ing World), ενώ έχουν επιστρατευτεί και οι εξωτερικοί παραγωγοί του Stranger Things, Shawn Levy, Dan Cohen και Josh Barry.

Πρωταγωνιστούν οι σταρ των ταινιών IT, Sophia Lillis (Gretel & Hansel, Sharp Objects) και Wyatt Oleff (Guardians of the Galaxy).

Ο βασικός άξονας της σειράς περιστρέφεται γύρω από ένα έφηβο κορίτσι, την ‘Sydney’(Lillis), που κάνει ό,τι μπορεί για να τα βγάλει πέρα με όσες δυσκολίες προκύπτουν στο σχολείο και στο σπίτι, θέλοντας να μάθει περισσότερα για τους οικείους της, για την ίδια αλλά και για τις υπερφυσικές ικανότητες που αντιλήφθηκε πρόσφατα ότι έχει. Η νεαρή αυτή είναι ένα οξυδερκές και καλόκαρδο παιδί με ιδιαίτερα σαρκαστική διάθεση και χιούμορ. Αν και έχει την εντύπωση ότι είναι ένα συνηθισμένο κορίτσι, το χάρισμα της τηλεκίνησης και οι άλλες θαυμαστές ιδιότητες που έχει, θα την κάνουν να ξανασκεφτεί την μέχρι τώρα εκτίμηση για το άτομό της.

Εμφανίζονται επιπρόσθετα οι: Kathleen Rose Perkins (Episodes), Sofia Bryant (The Good Wife), Aidan Wojtak-Hissong (Falling Water), και ο Richard Ellis.

To I Am Not Okay With This έχει δρομολογηθεί να αφιχθεί στο Netflix στις 26 Φεβρουαρίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό teaser: