Στο ‘Noughts + Crosses’ του BBC ένας έρωτας γεννιέται σε μία κρίσιμη εποχή (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι Jack Rowan και Masali Baduza πρέπει να τον υπερασπιστούν απέναντι στον ρατσισμό
15 Φεβρουαρίου 2020 20:15
Στο ‘Noughts + Crosses’ του BBC ένας έρωτας γεννιέται σε μία κρίσιμη εποχή (ΒΙΝΤΕΟ)

Το BBC έθεσε σε κυκλοφορία επίσημο trailer για το επερχόμενο ρομαντικό-κοινωνικό δράμα Noughts + Crosses που εμπνέεται από την ομώνυμη λογοτεχνική σειρά της Malorie Blackman, με τους Jack Rowan (Peaky Blinders, Born to Kill) και Masali Baduza να πρωταγωνιστούν εδώ.

Καθήκοντα δημιουργού αναλαμβάνουν οι Toby Whithouse (Being Human), Lydia Adetunji (Riviera), Nathaniel Price (Tin Star) και η Rachel De-Lahay (Kiri), ενώ πίσω από την παραγωγή των έξι επεισοδίων του project βρίσκεται η Mammoth Screen.

Η πλοκή μας αφηγείται μία δυνατή ιστορία αγάπης η οποία αναπτύσσεται ανάμεσα στην ‘Sephy’ και τον ‘Callum’ σε πολύ δύσκολους καιρούς λόγω της έξαρσης ρατσιστικών πεποιθήσεων περί απόχρωσης δέρματος. Η έγχρωμη κοπέλα είναι μία 'Cross', δηλαδή ανήκει στην ανώτερη κοινωνική τάξη και είναι κόρη επιφανούς πολιτικού αξιωματούχου. Από την άλλη, ο ‘Callum’ είναι μέλος των 'Nought', κατώτερης τάξης, αυτής των λευκών. Οι δυο τους υπήρξαν φίλοι από παιδιά όμως συνειδητοποίησαν την ερωτική έλξη που τους έφερνε ολοένα και πιο κοντά καθώς ενηλικιώνονταν. Η διαφορά επιρροής και αντιλήψεων ανάμεσα στις οικογένειές τους και τα συνακόλουθα στερεότυπα στέκονται εμπόδιο στον δεσμό τους.

Το cast συμπληρώνουν επίσης οι: Paterson Joseph (Timeless, Peep Show), Bonnie Mbuli (Invictus, Wallander), Kike Brimah (Love Type D), Helen Baxendale (Cold Feet, Cuckoo), Ian Hart (The Last Kingdom, The Secret Agent), Josh Dylan (Mamma Mia! Here We Go Again, The Little Stranger), Shaun Dingwall (Goodbye Christopher Robin, The Long Firm), Jonathan Ajayi και η Rakie Ayola (Harry Potter and the Cursed Child, No Offence).

Το Noughts + Crosses αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο BBC One στις 5 Μαρτίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer:

Tags: