Στο ‘Hunters’ του Amazon οι Ναζί σκορπούν στη θέα του Al Pacino και της παρέας του (ΒΙΝΤΕΟ)

Ξέρουν ότι ήρθε η ώρα τους…
14 Φεβρουαρίου 2020 17:17
Στο ‘Hunters’ του Amazon οι Ναζί σκορπούν στη θέα του Al Pacino και της παρέας του (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε φρέσκο trailer για το δράμα εκδίκησης Hunters όπου ο βραβευμένος με Χρυσό Αγαλματίδιο, Jordan Peele (Get Out) εποπτεύει το κομμάτι της εξωτερικής παραγωγής, με συνδημιουργούς την Nikki Toscano και τον David Weil (Moonfall) που εμπνεύστηκαν το concept από αληθινά τεκταινόμενα, ενώ εδώ ξεχωρίζει ο βετεράνος ηθοποιός Al Pacino ο οποίος παίζει πρώτη φορά σε σόου.

Βλέπουμε ακόμη, τον υποψήφιο για Emmy, Dylan Baker (The Good Wife), την Jerrika Hinton (Grey’s Anatomy), τον Greg Austin (Class), την Catherine Tate (The Office), την Tiffany Boone (Beautiful Creatures), τον Saul Rubinek (Warehouse 13), την Lena Olin (Enemies), και την Carol Kane (Hester Street).

Τα δέκα επεισόδια του project τοποθετούν την δράση στα τέλη του ‘70 στη Νέα Υόρκη. Ο Logan Lerman (Perks of Being a Wallflower) υποδύεται εδώ τον ‘Jonah Heidelbaum’, έναν νεαρό ο οποίος κατοικεί εκεί και μπαίνει σε μία μυστική οργάνωση Κυνηγών που από το 1977 ψάχνει Ναζί για να τους εξοντώσει αφού έχοντας αλλάξει όνομα και τόπο διαμονής πλέον ετοιμάζουν το Τέταρτο Ράιχ στις Η.Π.Α. Το γκρουπ που καταδιώκει τα στελέχη των SS, σκοπεύει να βάλει φρένο στα φρικτά τους σχέδια, συγκροτώντας ένα φονικό τάγμα με τον μέντορά τους (Al Pacino) να εκπαιδεύει συστηματικά τους νεοσύλλεκτους για να αποδυναμώσουν και να δώσουν το τελειωτικό χτύπημα στους Ναζί.

Η Monkeypaw Productions του Peele, η Sonar Entertainment, και η Amazon Studios συντονίζουν την παραγωγή.

Το Hunters θα ξεκινήσει να προβάλλεται στο Amazon Prime Video από τις 21 Φεβρουαρίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: