Τα Φιλαράκια θα βρεθούν ξανά μαζί στη μικρή οθόνη με ένα μεγάλο «αλλά»

Ούτε reboot, ούτε νέα επεισόδια!
08 Φεβρουαρίου 2020 15:07
Τα Φιλαράκια θα βρεθούν ξανά μαζί στη μικρή οθόνη με ένα μεγάλο «αλλά»

Τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου κάνει η είδηση πως το FRIENDS ή αλλιώς Τα Φιλαράκια που αγαπήθηκαν όσο λίγες σειρές, πρόκειται να επιστρέψουν στη μικρή μας οθόνη, μέσα από τη συχνότητα του HBO Max. Μάλιστα, πριν λίγα εικοσιτετράωρα ο 'Chandler', κατά κόσμον Matthew Perry, ο οποίος πρωταγωνιστούσε στη σειρά, άναψε φωτιές με ένα tweet, λέγοντας πως έρχονται τεράστια νέα σύντομα και αφήνοντας σε 'αναμμένα κάρβουνα' τους fans.

Όπως μαθαίνουμε τώρα από το Collider, πράγματι οι Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, David Schwimmer, Matt LeBlanc και Matthew Perry θα επιστρέψουν στη μικρή μας οθόνη με ένα μεγάλο “άλλα”. Όχι, δεν πρόκειται για νέα επεισόδια, αλλά για ένα special reunion μιας ώρας που θα σηματοδοτεί την έναρξη της streaming υπηρεσίας της Warner Bros. TV, HBO Max. Σε αυτό το βίντεο, λοιπόν, θα δούμε τους πρωταγωνιστές ξανά μαζί σε ένα talk-show. Εκεί θα αναπολούν τις στιγμές που πέρασαν στο πλαίσιο της σειράς. Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, το κάθε μέλος του cast πληρώθηκε αδρά για να επιστρέψει, με το αξιοσημείωτο ποσό να ανέρχεται σε περίπου 3 με 4 εκατομμύρια δολάρια.

Το HBO Max αναμένεται να βγει στον αέρα τον ερχόμενο Μάιο και θα είναι το νέο σπίτι για Τα Φιλαράκια, αφού πλέον έχει τα δικαιώματα για την αγορά της Αμερικής.