Η ιστορία του ‘Robert Langdon’, μεταφέρεται στη μικρή οθόνη από το NBC

Οι περιπέτειες του ήρωα από τον ‘Κώδικα Da Vinci’ δεν έχουν τελειώσει ακόμη
03 Φεβρουαρίου 2020 06:21
Η ιστορία του ‘Robert Langdon’, μεταφέρεται στη μικρή οθόνη από το NBC

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, κυκλοφόρησε η είδηση ότι πρόκειται να γυριστεί το σόου Langdon από το NBC όπου την τιμητική του θα έχει φυσικά ο διάσημος ήρωας ‘Robert Langdon’ που εμπνεύστηκε ο Dan Brown στην επιτυχημένη σειρά βιβλίων του, “Κώδικας Da Vinci, μία μορφή η οποία ζωντάνεψε κινηματογραφικά στο πρόσωπο του Tom Hanks στα The Da Vinci Code, Angels & Demons, και στο Inferno.

Η εν λόγω φιγούρα πραγματοποίησε επικίνδυνα ταξίδια για να λύσει μερικά από τα πιο περίπλοκα μυστήρια του κόσμου, ερχόμενος συχνά αντιμέτωπος με αμείλικτους εχθρούς.

Στο φρέσκο project που είναι στα σκαριά την τιμητική του θα έχει το μυθιστόρημα The Lost Symbol το οποίο αν και ο Brown το έγραψε μετά τους “Πεφωτισμένους” και τον “Κώδικα Da Vinci” εντούτοις εδώ θα λειτουργήσει ως prequel, συστήνοντάς μας την νεότερη εκδοχή αυτού του εξερευνητή ο οποίος αγωνίζεται να σώσει τον μέντορά του που έχει απαχθεί, να αποκαλύψει μία παγκόσμια συνωμοσία και να λύσει έναν από τους πιο σύνθετους γρίφους που έχουν επινοηθεί ποτέ.

Μέχρι πρότινος πάντως, δεν έχει γνωστοποιηθεί ποιος θα υποδυθεί τον νεαρό σε ηλικία ‘Langdon’ ή αν θα ξαναδούμε και τον Tom Hanks να συμμετέχει σε κάποιες σκηνές στο παρόν εγχείρημα.

Οι Dan Dworkin και Jay Beattie (The Crossing) επωμίζονται καθήκοντα δημιουργού εν προκειμένω. Πίσω από την παραγωγή του Langdon θα βρίσκεται ακόμη η Imagine Television.

Tags: