Στο ‘For Life’ ένας κρατούμενος πασχίζει να διεκδικήσει όσα έχασε από μία αδικία (ΒΙΝΤΕΟ)

Και θα αποκαλύψει τα διάτρητα σημεία στην απονομή του Νόμου
01 Φεβρουαρίου 2020 18:26
Στο ‘For Life’ ένας κρατούμενος πασχίζει να διεκδικήσει όσα έχασε από μία αδικία (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για το επερχόμενο δικαστικό-κοινωνικό δράμα For Life του ABC για το οποίο ως δημιουργός λειτουργεί ο Hank Steinberg, με τον Nicholas Pinnock να ηγείται του cast εδώ.

Η συγκεκριμένη μίνι σειρά που θα αποτελείται από έξι επεισόδια, βασίζεται σε γεγονότα από τον βίο του Isaac Wright Jr. Η υπόθεση αφορά στον ‘Aaron Wallace’ (Nicholas Pinnock), έναν φυλακισμένο ο οποίος όσο εκτίει την ποινή του μελετάει ώστε να ασκήσει στο μέλλον καθήκοντα νομικού. Ο άνδρας αυτός είχε καταδικαστεί σε ισόβια για ένα αδίκημα που ποτέ δεν έκανε. Έτσι, αγωνίζεται να αποδείξει πως είναι αθώος και να επανεξεταστεί η περίπτωσή του, βοηθώντας ταυτόχρονα και άλλους συγκρατούμενούς του που συνιστούν ανάλογα τέτοια παραδείγματα ανθρώπων που αδικήθηκαν. Εκείνο που λαχταράει περισσότερο είναι να κερδίσει πίσω την ελευθερία του και το χαμένο έδαφος με τους οικείους του, την σύζυγό του (Joy Bryant) και την κόρη του (Tyla Harris), τις οποίες και θα αποπειραθεί να επαναπροσεγγίσει.

Παίζουν επιπλέον οι: Indira Varma, Glenn Fleshler, Dorian Missick, Mary Stuart Masterson, Boris McGiver, Matt Dellapina, Christopher Mormando, και ο Felonious Munk.

Το For Life έχει οριστεί να αφιχθεί στο ABC στις 11 Φεβρουαρίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer:

Tags: