Στη 2η σεζόν του ‘Sex Education’ περνάμε σε β’ υπερεντατικό κύκλο μαθημάτων! (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι Gillian Anderson, Asa Butterfield και η Emma Mackey είναι ξανά στη διάθεσή σας!
16 Ιανουαρίου 2020 10:47
Στη 2η σεζόν του ‘Sex Education’ περνάμε σε β’ υπερεντατικό κύκλο μαθημάτων! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Netflix έθεσε σε κυκλοφορία καινούργιο trailer για τον 2ο κύκλο της κωμικής σειράς-δράματος ενηλικίωσης Sex Education όπου ως δημιουργός λειτουργεί εδώ η Laurie Nunn, με τους Gillian Anderson (The X-Files, The Fall), Asa Butterfield (Hugo, Ender's Game), και την Emma Mackey να ερμηνεύουν κεντρικό ρόλο.

Η πλοκή εστιάζει στον ‘Otis Milburn’ (Butterfield), έναν ιδιόρρυθμο νεαρό ο οποίος έχει αρκετά ακόμη πράγματα που πρέπει να ξεκαθαρίσει στο μυαλό του σε σχέση με το σεξ, παρά το ότι η μητέρα του που είναι σεξολόγος συνιστά ένα ανοιχτό βιβλίο πάνω στο όλο ζήτημα. Μια μέρα που ο ήρωας βοηθάει άθελά του τον νταή του λυκείου καθησυχάζοντάς για τα άγχη της ερωτικής του ζωής, ο ‘Otis’ αποφασίζει να στήσει το δικό του κέντρο συμβουλευτικής καθοδήγησης όσον αφορά το σεξ κάτι που θα κάνει ζητώντας την βοήθεια μίας δυναμικής και ατίθασης συμμαθήτριάς του, της ‘Maeve’ (Mackey) ώστε να δίνει εκείνη οδηγίες προς ναυτιλλομένους πάνω στο θέμα.

Τώρα πια που και ο ‘Otis’ έχει σχέση με την ‘Ola’, συνειδητοποιεί ότι τις πιέσεις ενός εφηβικού ρομάντζου ίσως να μην τις είχε εκτιμήσει και τόσο σωστά από την αρχή. Εν τω μεταξύ, καταφτάνει νέο αίμα στο σχολείο και ξαφνικά η φαινομενικά άψογη εικόνα του εκπαιδευτικού ιδρύματος τίθεται υπό αμφισβήτηση όταν παρατηρείται η εξάπλωση του σεξουαλικώς μεταδιδόμενου νοσήματος χλαμύδια  κάτι που βάζει σε σκέψη μικρούς και μεγάλους της κοινότητας για το πώς θα έπρεπε κανονικά να είναι η κατάλληλη διαχείριση σε μία τέτοια περίπτωση.

Το cast συμπληρώνουν επίσης οι: Ncuti Gatwa, Connor Swindells, και ο Kedar Williams-Stirling.

Το 2ο κεφάλαιο του Sex Education ανοίγει στο Netflix, αύριο στις 17 Ιανουαρίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: