Ορίστηκε το cast για το σόου ‘The Lord of the Rings’ του Amazon

Απομένει πια ν’ αρχίσουν τα γυρίσματα
15 Ιανουαρίου 2020 13:45
Ορίστηκε το cast για το σόου ‘The Lord of the Rings’ του Amazon

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, ανακοινώθηκε πια και επίσημα από το Amazon Studios το cast της επερχόμενης σειράς φαντασίας The Lord of the Rings που φέρει την υπογραφή του Juan Antonio (J.A.) Bayona (Jurassic World: Fallen Kingdom, Penny Dreadful, The Orphanage) ως κύριου σκηνοθέτη, των JD Payne και Patrick McKay ως βασικών σεναριογράφων αλλά και του συναδέλφου τους, Bryan Cogman (Game of Thrones).

Θα παίξουν λοιπόν, οι Robert Aramayo, Owain Arthur, Nazanin Boniadi, Tom Budge, Morfydd Clark (Dracula), Ismael Cruz Córdova, Ema Horvath, Markella Kavenagh (Romper Stomper, Picnic at Hanging Rock, The Cry), Joseph Mawle (Game of Thrones), Tyroe Muhafidin, Sophia Nomvete, Megan Richards, Dylan Smith, Charlie Vickers, και ο Daniel Weyman.

Με βάση κάποιες αναφορές, ίσως ο Mawle να υποδυθεί ρόλο ‘κακού’, του ‘Oren’, ενώ η Clark θα ενσαρκώσει την ‘Galadriel’ σε νεαρή ηλικία και η Kavenagh σύμφωνα με κάποιες ανεπιβεβαίωτες ακόμη φήμες θα μας συστηθεί ως ένας χαρακτήρας εν ονόματι ‘Tyra’.

Οι Payne και McKay δήλωσαν χαρακτηριστικά πάνω στο γεγονός της τελικής επιλογής των επαγγελματιών αυτών που διάλεξαν από τον χώρο της υποκριτικής: «Έπειτα από εκτεταμένη έρευνα που κάναμε, πλέον είμαστε στην ευχάριστη θέση να αποκαλύψουμε το πρώτο γκρουπ λαμπρών ηθοποιών που θα συμμετάσχουν στη σειρά του ‘The Lord of the Rings’ του Amazon! Αυτές οι εξαιρετικά ταλαντούχες γυναίκες και άνδρες είναι κάτι περισσότερο από ηθοποιοί: είναι τα νέα μέλη της δημιουργικής οικογένειάς μας που συνεχώς διευρύνεται και που τώρα εργάζεται ακούραστη για να ζωντανέψει εκ νέου η Μέση Γη για τους fans και το κοινό σε όλη την υφήλιο!».

Την παραγωγή αυτή του Amazon Studios, χρηματοδοτούν επίσης η Tolkien Estate and Trust, η HarperCollins, και η New Line Cinema. Το The Lord of the Rings ενδέχεται να προβληθεί μέσα στο 2021.