Η σειρά ‘Chucky’ είναι στα σκαριά! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το SYFY το επιβεβαιώνει και με τη βούλα!
13 Ιανουαρίου 2020 13:44
Η σειρά ‘Chucky’ είναι στα σκαριά! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, το SYFY ανακοίνωσε την παραγωγή σειράς Chucky, βασισμένη στο αντίστοιχο κινηματογραφικό franchise, με τον Don Mancini να επωμίζεται καθήκοντα δημιουργού αλλά και εξωτερικού παραγωγού.

Ο Mancini που είχε επιμεληθεί στο σύνολό της την κλασική horror μυθοπλασία η οποία έγινε μεγάλη εισπρακτική επιτυχία στα σινεμά, επιστρέφει για να σκηνοθετήσει και να γράψει το σενάριο για το πιλοτικό επεισόδιο που αφορά την λεγόμενη «Η Κούκλα του Σατανά». Προς το παρόν δεν έχει γνωστοποιηθεί πότε ακριβώς ξεκινούν τα  γυρίσματα ή αν ο Brad Dourif θα δώσει και πάλι την φωνή του στην παραπάνω τρομακτική φιγούρα, με την Jennifer Tilly να τον συνοδεύει ως η Νύφη του ‘Chucky’.

Βάσει και της σύνοψης του SYFY, η τηλεοπτική ανθολογία που θα αναπτυχθεί, εστιάζει στο φονικό παιχνίδι ‘Chucky’ που συνιστά την υπ’ αριθμόν ένα απειλή για τους κατοίκους μίας ήσυχης, επαρχιακής πόλης των Η.Π.Α. σκορπώντας τον θάνατο και την φρίκη. Παράλληλα ωστόσο, ξεθάβονται και διάφορα μυστικά και ζητήματα κοινωνικής υποκρισίας που μέχρι τότε αποκρύβονταν σκόπιμα. Μεταξύ άλλων, στο μέρος αυτό θα αφιχθούν παλιοί εχθροί και σύμμαχοι του ‘Chucky’ αποκαλύπτοντας πολλά για την προϊστορία του μοχθηρού αυτού παιδικού ομοιώματος.

Μάλιστα, ο Chris McCumber, πρόεδρος του προγράμματος του USA & SYFY, δήλωσε πάνω στο όλο project: «Ο χαρακτήρας που δημιούργησε ο Don έχει τρομοκρατήσει το κοινό για πάνω από 30 έτη. Η μακροβιότητα και η κληρονομιά του ‘Chucky’ μιλάει ακόμη όσον αφορά την δόμηση ιστοριών που όλα αυτά τα χρόνια έχουν δει οι πιστοί fans των εν λόγω ταινιών. Είμαστε ενθουσιασμένοι και απίστευτα υπερήφανοι να φέρουμε τον ‘Chucky’ στην τηλεόραση για πρώτη φορά με τους καθεαυτού δημιουργούς του».

Στο κομμάτι της εξωτερικής παραγωγής για το σόου Chucky θα συνεισφέρουν επίσης οι: David Kirschner (Hocus Pocus, Frailty), Nick Antosca (Channel Zero), και ο Harley Peyton (Twin Peaks).