Στη 4η σεζόν του ‘Fargo’ ξεκινούν πιο σκληρά μαφιόζικα ξεκαθαρίσματα (ΒΙΝΤΕΟ)

Και ένας νέος πόλεμος πυροδοτείται μεταξύ Ιταλών και Αφροαμερικανών
11 Ιανουαρίου 2020 16:04
Στη 4η σεζόν του ‘Fargo’ ξεκινούν πιο σκληρά μαφιόζικα ξεκαθαρίσματα (ΒΙΝΤΕΟ)

Το FX έθεσε σε κυκλοφορία καινούργιο trailer για τον επερχόμενο 4ο κύκλο του γκανγκστερικού δράματος Fargo, με δημιουργό τον Noah Hawley και εξωτερικούς παραγωγούς τους Joel και Ethan Coen, Warren Littlefield και τον John Cameron.

Η πλοκή εν προκειμένω εκτυλίσσεται στο 1950, με σημείο αναφοράς πόλεις όπως Νέα Υόρκη, Σικάγο κ.ά, προς το τέλος δύο μεγάλων μεταναστευτικών κυμάτων προς τις Η.Π.Α., το ένα από ευρωπαϊκές χώρες του Νότου, όπως Ιταλία, και το δεύτερο από Αφροαμερικανούς που δεν άντεχαν άλλο τις ρατσιστικές συμπεριφορές και τον φυλετικό διαχωρισμό που εξακολουθούσαν να είναι έντονα στην νότια Αμερική. Οπότε, οι δύο αυτές κατηγορίες νεοαφιχθέντων μάχονται κάθε μία για τα συμφέροντά της και την διεκδίκηση μίας θέσης στο αμερικανικό όνειρο, οδηγούμενες σύντομα σε σύγκρουση.

Στο Kansas, του Missouri έχουν διαμορφωθεί αντίστοιχα δύο συνδικάτα του υποκόσμου που έχουν εγκαινιάσει μία εύθραυστη και βραχυπρόθεσμη περίοδο συνύπαρξης που έχει να κάνει με την ανεμπόδιστη λειτουργία των ύποπτων δραστηριοτήτων του καθενός λ.χ. δωροδοκίες, διακίνηση ναρκωτικών, παράνομο εμπόριο. Προκειμένου να εδραιώσουν όσα αποφάσισαν από κοινού οι κεφαλές και των δύο φατριών του οργανωμένου εγκλήματος έχουν προβεί σε σκληρές διαπραγματεύσεις που αφορούν και τους πρωτότοκους γιους τους.

Ο Chris Rock μας συστήνεται ως το ένα μεγάλο αφεντικό της μαφίας, δηλαδή ως ο Loy Cannon που αναθρέφει τον γιο του αντιπάλου του ως δικό του παιδί, ενώ και ο άλλος σε ανταπόδοση κάνει το ίδιο. Πρόκειται για ένα ιδιότυπο συμβόλαιο ειρήνης που όμως θα αποφέρει και στις δύο πλευρές πολλά χρήματα. Ωστόσο, όταν ο αρχιμαφιόζος του Kansas εισάγεται στο νοσοκομείο για μία τυπική επέμβαση και δεν τα καταφέρνει, το τοπίο αλλάζει πάλι εκ θεμελίων, και η παλιά κόντρα ανάμεσα σε Ιταλούς και Αφροαμερικανούς αναζωπυρώνεται όπως ποτέ άλλοτε.

Το κύριο cast συμπληρώνουν επίσης οι: Jason Schwartzman, Ben Whishaw, Jack Huston, και η Jessie Buckley. Πίσω από την παραγωγή του project βρίσκονται η MGM Television και η FX Productions.

Το 4ο κεφάλαιο του Fargo αναμένεται να ανοίξει στις 19 Απριλίου του 2020 στο FX και το Hulu. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: