Στο ‘Locke and Key’ τρία αδέρφια μπαίνουν σε ένα καταραμένο σπίτι (ΒΙΝΤΕΟ)

Η άφιξή τους εκεί θα είναι το κλειδί της δυστυχίας τους
08 Ιανουαρίου 2020 17:35
Στο ‘Locke and Key’ τρία αδέρφια μπαίνουν σε ένα καταραμένο σπίτι (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer για την σειρά τρόμου Locke and Key του Netflix, που βασίζεται στο διάσημο βιβλίο του γιου του Stephen King και συγγραφέα, Joe Hill και του εικονογράφου Gabriel Rodríguez, με τον Carlton Cuse (Lost, Bates Motel) και την Meredith Averill (The Haunting of Hill House) να υπογράφουν ως δημιουργοί του σόου.

Ο βασικός άξονας της ιστορίας περιστρέφεται γύρω από τρία αδέρφια τα οποία ύστερα από τον απροσδόκητο θάνατο του πατέρα τους, μετακομίζουν σε ένα αρχοντικό της οικογένειάς τους το οποίο βρίσκεται στο Maine. Όμως, η έπαυλη αυτή κρύβει μέσα στις κάμαρές της κάτι πολύ ζοφερό. Οι νέοι της ένοικοι βρίσκουν κάποια μαγικά κλειδιά που τους δίνουν υπερφυσικές ικανότητες. Εντούτοις, τα ευρήματά τους αυτά συνιστούν πόλο έλξης και για μία σατανική παρουσία που προκειμένου να τα αποκτήσει αρχίζει να επιτίθεται στα ανυποψίαστα παιδιά.

Το cast αποτελείται από τους: Connor Jessup (American Crime), Emilia Jones (Utopia), Jackson Robert Scott (It), Sherri Saum (How to Get Away with Murder), Darby Stanchfield (Scandal), Griffin Gluck, Laysla De Oliveira, Petrice Jones, Thomas Mitchell Barnet, Steven Williams, Kevin Alves και την Asha Bromfield.

Το Locke and Key καταφτάνει στο Netflix στις 7 Φεβρουαρίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: