Στο ‘Hunters’ του Amazon ο Al Pacino δεσμεύεται να διαλύσει τους Ναζί (ΒΙΝΤΕΟ)

Και ο Jordan Peele δίνει τις ευλογίες του ως εξωτερικός παραγωγός
03 Ιανουαρίου 2020 20:25
Στο ‘Hunters’ του Amazon ο Al Pacino δεσμεύεται να διαλύσει τους Ναζί (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer για το υποβλητικό δράμα εκδίκησης Hunters όπου ο βραβευμένος με Χρυσό Αγαλματίδιο, Jordan Peele (Get Out) αναλαμβάνει ως εξωτερικός παραγωγός, ενώ κεντρική ερμηνεία έχει ο βετεράνος ηθοποιός Al Pacino ο οποίος παίζει πρώτη φορά σε τηλεοπτική ανθολογία.

Το cast συμπληρώνουν και άλλοι διάσημοι από την βιομηχανία του θεάματος όπως ο υποψήφιος για Emmy, Dylan Baker (The Good Wife), η Jerrika Hinton (Grey’s Anatomy), ο Greg Austin (Class), η Catherine Tate (The Office), η Tiffany Boone (Beautiful Creatures), ο Saul Rubinek (Warehouse 13), η Lena Olin (Enemies), και η Carol Kane (Hester Street).

Συνδημιουργοί εν προκειμένω είναι η Nikki Toscano και ο David Weil (Moonfall) που εμπνεύστηκε και το όλο concept με βάση αληθινά τεκταινόμενα.

Στα δέκα επεισόδια της υπόθεσης, ταξιδεύουμε προς το τέλος του ‘70 στη Νέα Υόρκη, με τον Logan Lerman (Perks of Being a Wallflower) να υποδύεται τον ‘Jonah Heidelbaum’, έναν νεαρό που γίνεται μέλος σε μία μυστική ομάδα Κυνηγών η οποία από το 1977 καταδιώκει Ναζί, κάτι που παίρνει ακόμη πιο μεγάλες διαστάσεις ύστερα από μία συνταρακτική ανακάλυψη. Στελέχη του Άξονα που έχουν επιβιώσει αλλάζοντας όνομα και τόπο διαμονής, δουλεύουν υπογείως για να στήσουν το Τέταρτο Ράιχ στις Η.Π.Α. Επομένως, το γκρουπ που θα θελήσει να τους ανατρέψει τα σχέδια αυτά, οργανώνει μία ειδική αποστολή εξόντωσης των οπαδών των SS. Ο αρχηγός αυτού του εγχειρήματος (Al Pacino) προετοιμάζει κατάλληλα τους νεοσύλλεκτους ώστε να μην αφήσουν κανέναν Ναζί να επιζήσει.

Η Monkeypaw Productions του Peele, η Sonar Entertainment, και η Amazon Studios συντονίζουν την παραγωγή.

Το Hunters έχει προγραμματιστεί να κάνει ποδαρικό στο Amazon Prime Video στις 21 Φεβρουαρίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό teaser: