Το “Mandalorian” θα μπορούσε να γίνει και ταινία

Σύμφωνα με τον CEO της Disney
02 Ιανουαρίου 2020 12:22
Το “Mandalorian” θα μπορούσε να γίνει και ταινία

Η streaming υπηρεσία της Disney, Disney Plus, κυκλοφόρησε για την Αμερική και άλλες χώρες τον περασμένο Νοέμβριο. Μαζί με αυτήν είδαμε και διάφορα σόου όπως είναι το “The Mandalorian”, η πρώτη live-action τηλεοπτική σειρά του Star Wars που μάλιστα γνώρισε τεράστια επιτυχία. Η δεύτερη σεζόν του σόου έχει ήδη ανακοινωθεί πως θα καταφθάσει το φθινόπωρο του 2020, με τα γυρίσματα να έχουν ξεκινήσει ήδη. Όμως, πως θα σας φαινόταν αν το Mandalorian γινόταν και ταινία;

Ο Bob Iger (CEO της Disney) μέσα από μια συνέντευξή του άφησε να εννοηθεί πως μερικές σειρές του Disney+ ίσως έρθουν και στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Δεν το βλέπω απλώς ως τηλεόραση, το βλέπω ως επέκταση των Star Wars. Αυτό που μας έδωσε το Disney Plus είναι η δυνατότητα να κάνουμε ακριβώς αυτό, να φέρνουμε δηλαδή το Star Wars στους ανθρώπους με νέους τρόπους. Δεν είναι απλά ίδια μέρη ή ίδιοι χαρακτήρες.

Προφανώς και υπάρχουν πολλά κοινά, υπάρχουν όμως φρέσκα πράγματα και μου αρέσει αυτό.

Στη συνέχεια ο ίδιος αναφέρει πως θα ήταν εύκολο να πάρεις αυτές τις τηλεοπτικές ιστορίες και να τις συνεχίσεις με μια ταινία ή το αντίστροφο.

Μου αρέσει η ικανότητα να είμαστε πραγματικά ανεξάρτητοι όσο αφορά το σε ποια πλατφόρμα θα δημιουργήσουμε. Και έτσι, μια τηλεοπτική σειρά μπορεί να γίνει ταινία ή και το αντίστροφο. Δεν κάνω κάποια ανακοίνωση τώρα, αλλά είναι σημαντικό να είμαστε ανεξάρτητοι.

Πως θα σας φαινόταν αν βλέπαμε το Mandalorian στις κινηματογραφικές αίθουσες; Πείτε μας στα σχόλια.