Στην 3η σεζόν του ‘Anne With An E’ η ηρωίδα πολεμάει μ' ένα δίλημμα (ΒΙΝΤΕΟ)

Τί είναι ευκολότερο, να ανακαλύπτεις τον εαυτό σου ή να τον ξαναφτιάχνεις;
02 Ιανουαρίου 2020 07:32
Στην 3η σεζόν του ‘Anne With An E’ η ηρωίδα πολεμάει μ' ένα δίλημμα (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Netflix έθεσε σε κυκλοφορία καινούργιο trailer για τον 3ο  και τελευταίο κύκλο του δράματος εποχής Anne With An E το οποίο βασίζεται στο μυθιστόρημα Anne of Green Gables (1908) της Lucy Maud Montgomery, ενώ εδώ καθήκοντα δημιουργού επωμίζεται η βραβευμένη με Emmy, Moira Walley-Beckett.

Η πλοκή της ανθολογίας αυτής εκτυλίσσεται τον 19ο αιώνα, όπου δύο αδέρφια, ο ‘Matthew’ (R. H. Thomson) και η ‘Marilla Cuthbert’(Geraldine James), αποφασίζουν να προσλάβουν ένα ορφανό αγόρι να τους βοηθάει με τις εργασίες της φάρμας τους στο Green Gables, στα περίχωρα της πόλης Avonlea. Μόλις ο ‘Matthew’ πάει να παραλάβει το παιδί από τον σταθμό, διαπιστώνει ότι επρόκειτο τελικά για κορίτσι και μάλιστα πολύ ομιλητικό και έξυπνο, την ‘Anne Shirley’(Amybeth McNulty). Αρχικά, μολονότι οι ‘Cuthberts’ θέλουν να την στείλουν πίσω στο ορφανοτροφείο, αυτό συμβαίνει αλλά δεν κρατάει για πολύ. Όμως, τα σκαμπανεβάσματα στις μεταξύ τους σχέσεις είναι πολλά, ώσπου και η ‘Anne’ με την έναρξη του σχολείου αδράττει την ευκαιρία για ένα νέο ξεκίνημα.

Το cast συμπληρώνουν επίσης οι: Lucas Jade Zumann, Aymeric Jett Montaz, Dalmar Abuzeid, Cory Gruter-Andrew και η Corrine Koslo.

Το 3ο κεφάλαιο του Anne With An E θα κάνει ποδαρικό με δέκα φρέσκα επεισόδια στο Netflix στις 3 Ιανουαρίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: