Στο ‘Into the Dark: Midnight Kiss’ το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν πάει τελείως στραβά! (ΒΙΝΤΕΟ)

Εσείς πάντως, μη βιαστείτε να φιληθείτε κάτω από το γκι
23 Δεκεμβρίου 2019 17:19
Στο ‘Into the Dark: Midnight Kiss’ το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν πάει τελείως στραβά! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Hulu έθεσε σε κυκλοφορία επίσημο trailer για το επεισόδιο Midnight Kiss από την σειρά τρόμου Into the Dark του Hulu, που αυτή την Πρωτοχρονιά αναμένεται να την γιορτάσει μέσα σε απόκοσμη αύρα.

Την σκηνοθεσία εν προκειμένω υπογράφει ο Carter Smith (The Ruins), ενώ το σενάριο επιμελήθηκε ο Erlingur Thoroddsen (Rift), με τους Augustus Prew, Scott Evans, και τον Ayden Mayeri να ερμηνεύουν κεντρικό ρόλο εδώ.

Η τηλεοπτική αυτήν ανθολογία της Blumhouse Television αναπτύσσεται μέσα από δώδεκα επιμέρους επεισόδια με το καθένα να αφορά και μία ξεχωριστή γιορτή ανάλογα με τον μήνα που προβάλλεται.

Η δράση στην περίπτωση αυτήν εκτυλίσσεται Παραμονές Πρωτοχρονιάς όπου μία παρέα καλών φίλων μαζεύονται σε ένα πολυτελές θέρετρο μετά από καιρό για να θυμηθούν τα παλιά. Εκεί αποφασίζουν να τιμήσουν μία παράδοση, να συμμετέχουν σε ένα σέξι αλλά και επικίνδυνο παιχνίδι το λεγόμενο «Midnight Kiss» λίγο πριν μπει ο καινούργιος χρόνος. Η φιλία τους όμως δοκιμάζεται μέσα από διάφορα μυστικά που αποκαλύπτονται και τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο δύσκολα όταν στο μέρος αυτό κάνει την εμφάνισή του ένας σαδιστής δολοφόνος που επιχειρεί να μπει στο σπίτι για να τους εξοντώσει όλους.

Το cast συγκροτούν ακόμη οι: Augustus Prew (The Morning Show), Scott Evans (Grace and Frankie), Ayden Mayeri (Veep), Lukas Gage (Euphoria), Chester Lockhart (Glamorous), και ο Adam Faison (Everything’s Gonna Be OK).

Το Into the Dark: Midnight Kiss έχει δρομολογηθεί να προβληθεί στο Hulu στις 27 Δεκεμβρίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: