Το ‘A Christmas Carol’ του BBC μας θυμίζει το αληθινό νόημα των γιορτών (ΒΙΝΤΕΟ)

Με τον Guy Pearce να παίρνει ένα καλό μάθημα ως ένας άλλος ‘Scrooge’
11 Δεκεμβρίου 2019 11:11
Το ‘A Christmas Carol’ του BBC μας θυμίζει το αληθινό νόημα των γιορτών (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε φρέσκο trailer για την μίνι σειρά φαντασίας A Christmas Carol όπου το ομότιτλο, πολυαγαπημένο μυθιστόρημα του Άγγλου συγγραφέα Charles Dickens, παίρνει ξανά τον δρόμο του στην μικρή οθόνη με μία νέα, υποβλητική εξιστόρηση όπου συμμετέχει ένα εκλεκτό cast.

Ο Guy Pearce λοιπόν, αναλαμβάνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο, γενόμενος ο ‘Ebenezer Scrooge’, ο Andy Serkis το πνεύμα των περσινών Χριστουγέννων, ο Rutger Hauer αυτό των μελλοντικών, και ο Joe Alwyn μας παρουσιάζεται ως ο ‘Bob Cratchit’, ο καλοπροαίρετος υπάλληλος του τσιγγούνη εργοδότη του, ενώ ο Stephen Graham ερμηνεύει τον νεκρό φίλο και συνεργάτη του ‘Scrooge’, ‘Jacob Marley’. Ακόμη εμφανίζονται οι: Charlotte Riley, Vinette Robinson, Kayvan Novak, αλλά και ο Lenny Rush ως ο μικρούλης ‘Tim’.

Τα φαντάσματα των περσινών, των φετινών και των μελλοντικών Χριστουγέννων, θα επισκεφθούν τον ‘Ebenezer Scrooge’ παραμονές Χριστουγέννων και θα του δείξουν τον δρόμο προς την αληθινή ευτυχία, με οδηγό την αγάπη και την ανθρωπιά.

Το σενάριο επιμελήθηκε ο Steven Knight (Peaky Blinders, Taboo) ενώ ως σκηνοθέτης επιστρατεύτηκε ο Nick Murphy (The Awakening).

Την παραγωγή του project συντονίζει ο Ridley Scott μέσω της εταιρείας του, Scott Free, και ο Tom Hardy μέσω της Hardy Son & Baker.

Το A Christmas Carol έχει προγραμματιστεί να αφιχθεί στο BBC One στις 22 Δεκεμβρίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: