Στο ‘Treadstone’ ανατρέχουμε στις ρίζες του ‘Jason Bourne’ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ενώ μία νέα γενιά πρακτόρων κινδυνεύει να γίνει μία φονική ελίτ
11 Δεκεμβρίου 2019 10:47
Στο ‘Treadstone’ ανατρέχουμε στις ρίζες του ‘Jason Bourne’ (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε νέο trailer για το κατασκοπευτικό σόου δράσης Treadstone που βασίζεται στο κινηματογραφικό franchise του Bourne, με τον Tim Kring να αναλαμβάνει ως δημιουργός και εξωτερικός παραγωγός μαζί με τους Ramin Bahrani, Ben Smith, Jeffrey Weiner, Justin Levy, Bradley Thomas, και τον Dan Friedkin.

Η υπόθεση αφορά το πώς ξεκίνησαν όλα για το λεγόμενο “Operation Treadstone”, το πρόγραμμα εκπαίδευσης πρακτόρων της CIA, από το οποίο προέκυψε και ο υπερκατάσκοπος ‘Jason Bourne’. Σήμερα πλέον, οι πρακτικές αυτές έχουν αναβαθμιστεί ωστόσο, με ένα άλλο αμφιλεγόμενο μοντέλο εξάσκησης που μετατρέπει κάθε νέο που κατατάσσεται εκεί, σε ένα αμείλικτο εκτελεστή. Οπότε, σε όσους κατασκόπους διασκορπισμένους σε κάθε γωνιά του πλανήτη, αναπάντεχα ξυπνά το πιο φονικό τους ένστικτο.

Το cast απαρτίζουν οι: Jeremy Irvine, Brian J. Smith, Omar Metwally, Tracy Ifeachor, Han Hyo-joo, Gabrielle Scharnitzky και η Emilia Schüle.

Το Treadstone έχει δρομολογηθεί να κάνει ποδαρικό στο Amazon Prime Video στις 10 Ιανουαρίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: