Η 5η σεζόν του ‘The Magicians’ υπόσχεται γερές δόσεις μαγείας και δράσης! (ΒΙΝΤΕΟ)

Είναι καιρός πια για πολύ πιο δυνατά ξόρκια!
04 Δεκεμβρίου 2019 17:46
Η 5η σεζόν του ‘The Magicians’ υπόσχεται γερές δόσεις μαγείας και δράσης! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer για τον 5ο κύκλο του δράματος φαντασίας The Magicians του SYFY που εμπνέεται από το πρώτο βιβλίο της διάσημης λογοτεχνικής τριλογίας του Lev Grossman, με τους Sera Gamble και John McNamara υπογράφουν ως δημιουργοί.

Η υπόθεση της σειράς εστιάζει σε μία παρέα φίλων που διαπιστώνουν ότι έχουν μαγικές δυνάμεις. Αφότου ανακαλύπτουν το χάρισμα τους αυτό καλούνται να το χρησιμοποιήσουν για να πολεμήσουν σκοτεινές οντότητες οι οποίες επιδιώκουν να φέρουν τον απόλυτο όλεθρο.

Το εν λόγω project συνδυάζει επιδέξια το στοιχείο του υπερφυσικού, με εκείνο της περιπέτειας και του χιούμορ, ενώ ως κύριο cast του έχει επιστρατεύσει τους: Stella Maeve, Olivia Taylor Dudley, Hale Appleman, Arjun Gupta, Summer Bishil, Rick Worthy, Jade Tailor, Brittany Curran και τον Trevor Einhorn.

Στο προηγούμενο κεφάλαιο της ιστορίας, έπειτα από μία τραγική απώλεια η ομάδα των ‘Julia’, ‘Alice’, ‘Eliot’, ‘Margo’, και του ‘Penny’ διακινδύνεψε να χάσει τα πάντα, και θα πρέπει πια να συνεχίσουν να αγωνίζονται σκληρά για να παραμείνει ζωντανή η μαγεία. Πλέον, ένας άλλος ακόμη πιο μεγάλος κίνδυνος χτυπάει την πόρτα τους, και η ισορροπία ανάμεσα στον αληθινό κόσμο και εκείνον του παραφυσικού αποδεικνύεται πολύ πιο εύθραυστη απ’ όσο νόμιζαν.

Η 5η σεζόν του The Magicians έχει δρομολογηθεί να κάνει πρεμιέρα στο SYFY στις 15 Ιανουαρίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: