Στο νέο trailer του For Life ένας φυλακισμένος παλεύει να πάρει πίσω όσα του στέρησαν (ΒΙΝΤΕΟ)

Και θα φέρει στο φως τα κακώς κείμενα του δικαστικού συστήματος
28 Νοεμβρίου 2019 11:20
Στο νέο trailer του For Life ένας φυλακισμένος παλεύει να πάρει πίσω όσα του στέρησαν (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer για το επερχόμενο δικαστικό-κοινωνικό δράμα For Life του ABC για το οποίο καθήκοντα δημιουργού επωμίζεται ο Hank Steinberg, με τον Nicholas Pinnock να αναλαμβάνει κεντρικό ρόλο εδώ.

Η εν λόγω μίνι σειρά που θα απαρτίζεται από έξι επεισόδια, εμπνέεται από την ζωή του Isaac Wright Jr. Η πλοκή εστιάζει στον ‘Aaron Wallace’ (Nicholas Pinnock), έναν φυλακισμένο ο οποίος κατά την διάρκεια της ποινής που εκτίει προετοιμάζεται για γίνει δικηγόρος. Ο ήρωας είχε καταδικαστεί σε ισόβια για ένα έγκλημα που ποτέ δεν είχε διαπράξει. Θα προσπαθήσει λοιπόν, μέσα από τον σκληρό του αγώνα να αποδείξει την αθωότητά του και να ανατρέψει την ισόβια καταδίκη του, βοηθώντας παράλληλα και άλλους τρόφιμους που έχουν υποστεί παρόμοιες αδικίες. Θα επιχειρήσει να διεκδικήσει την ελευθερία του και να ξαναβρεθεί μαζί με τους αγαπημένους του, την σύζυγό του (Joy Bryant) και την κόρη του  (Tyla Harris) που έχουν κάπως αποστασιοποιηθεί μαζί του.

Το cast συμπληρώνουν επίσης οι: Indira Varma, Glenn Fleshler, Dorian Missick, Mary Stuart Masterson, Boris McGiver, Matt Dellapina, Christopher Mormando, και ο Felonious Munk.

Το For Life έχει δρομολογηθεί να κάνει ποδαρικό στο ABC στις 11 Φεβρουαρίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: