Η Jodie Whittaker επανέρχεται δριμύτερη στο trailer της 12ης σεζόν του Doctor Who

Και προσπαθεί να κρατήσει τη Γη ασφαλή
28 Νοεμβρίου 2019 11:10
Η Jodie Whittaker επανέρχεται δριμύτερη στο trailer της 12ης σεζόν του Doctor Who

Το BBC έθεσε σε κυκλοφορία επίσημο trailer για τον επερχόμενο 12ο κύκλο της επιτυχημένης sci-fi βρετανικής σειράς Doctor Who, με την Jodie Whittaker να καταφτάνει για ακόμη μία φορά ως η 13η Δόκτωρ.

Η Whittaker αντικαθιστά τον Peter Capaldi (12ος Δόκτωρ), και ανυπομονεί για ακόμη πιο συναρπαστικές περιπέτειες! Μαζί της επιστρέφουν και οι τρεις σύμμαχοί της ‘Graham O'Brien’, ‘Yasmin Khan’ και ‘Ryan Sinclair’ που ζωντανεύουν στο πρόσωπο των Bradley Walsh, Mandip Gill και Tosin Cole, αντίστοιχα. Με ποιούς εχθρούς θα αναμετρηθεί από εδώ και πέρα η Δόκτωρ και η ομάδα της ώστε να προστατέψουν τον πλανήτη μας από μία νέα εχθρική εξωγήινη επιδρομή;

Ο Chris Chibnall εξακολουθεί να λειτουργεί εν προκειμένω ως δημιουργός διαδεχόμενος για δεύτερη χρονιά τον Peter Moffat στην θέση αυτή.

Την σκηνοθεσία των δέκα φρέσκων επεισοδίων έχουν επιμεληθεί οι Jamie Magnus Stone, Lee Haven Jones, Nida Manzoor και η Emma Sullivan.

Η 12η σεζόν του Doctor Who έχει οριστεί κάνει ποδαρικό στο BBC One αρχές του 2020. Παρακάτω ακολουθεί και το σχετικό trailer: